hirdetés

Soundbar és okoscsengő a két sztár

A Cafagon kedvezményesen vihetők a termékek

hír
Soundbar és okoscsengő a két sztár 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-04-25

A Cafagon két viszonylag olcsó eszköz kelleti magát, az egyik a Redmi soundbar, amivel leginkább TV-ket lehet kiegészíteni némi extra hanghatásért és teljesítményért cserébe, míg a a másik eszköz egy okoscsengő, aminek a képét a felhőbe menthetitek, illetve kétirányú beszélgetést is folytathattok a segítségével. Mindkét eszközt ingyenes szállítás mellett vihetitek haza, az áfát pedig a Cafago intézi a termékei után.

Redmi soundbar – A kisebb zajongó is jó

A Redmi soundbarja évekkel ezelőtt tett nálunk látogatást, a róla szóló tesztünket itt tudjátok elolvasni. Akkor azt írtuk róla, hogy elég jellegtelen, egyszerűen csak teszi a dolgát, azóta a magasabb dollár ár mellett is olcsóbb lett, amivel egy jó alternatíva lehet azoknak, akik nem szeretnének sokat költeni egy ilyen eszközre. A műanyag testbe 30 watt teljesítményt csomagoltak, amire jack vagy SPDIF csatlakozón keresztül küldhetjük a hangot, de természetesen Bluetooth 5.0-val is rendelkezik a termék. A kezelőszervek az oldalán kaptak helyet, itt tudjátok be-, illetve kikapcsolni, elindítani és megállítani a lejátszott tartalmat és a hangerő állítást is ezen keresztül lehet megoldani. A 78 centiméter hosszú termék falra is szerelhető.

A Redmi soundbarjáért 16 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ezért cserébe pedig német raktárból, további költségek nélkül szállítják.

hirdetés