hirdetés

Snapdragon csúcslapkával debütált a Black Shark 5 Pro

Ez nagyon ütős lett

hír
Snapdragon csúcslapkával debütált a Black Shark 5 Pro 1

Forrás: Black Shark

írta: Norbi
2022-06-09

A Black Shark, mint bizonyára tudjátok a Xiamiból kivált, önálló divízió, ami a gamer mobileszközök gyártására specializálódott. Az utóbbi években minden évben kijött az aktuális csúcskészülékével, anno 2020-ban a 3-as kiadás járt is a szerkesztőségünkben, és a teszt során nagyon jó tapasztalataink voltak vele. Idén már az ötös széria van terítéken, amit a premier alkalmából kedvezőbb áron tudtok megrendelni. Két verzió érhető el belőle, a Black Shark 5 és az 5 Pro. Most az utóbbit vesézzük ki nektek, mivel mégiscsak az a cég legújabb zászlóshajója.

Hogy a játékokat még jobban tudjátok irányítani, a készülék oldalán, illetve fektetett módban a tetején találhattok két nagy érzékenységű, fizikai ravaszt is. A gamerek számára szintén fontos az audió élmény, itt ebben sem lesz hiány, hiszen a telefon a DXOMARK listáján igen előkelő helyet foglal el, a hangzását tekintve minden más készüléket maga mögé utasít. A fotós képességek terén sem kell szégyenkeznie a Black Shark készülékének, hiszen a főkamerája 108 Megapixeles, ami 4K videók készítésére is alkalmas 60 FPS mellett, míg az előlapon található szelfikamera is 16 MP-es szenzorral rendelkezik. A telefon NFC képes, két SIM kártyát tud fogadni és két verzió létezik belőle, az egyik 8/128 GB, a másik 12/256 GB RAM, illetve tárhely kombóval hódít.

A készülékeket a világpremier apropóján most kedvező áron lehet megvásárolni. A Pro változatból a kisebbik modell ára 295 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a nagyobbikért 334 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek. Ezeket az árakat az oldalon található kuponok használatával és a GOBOO1993  kóddal érhetitek el. A 12/256 GB-os változatot a mai naptól, a „gyengébbik” modellt viszont csak 16-ától kezdik el kiszállítani, ezt vegyétek figyelembe a rendelés leadásakor.

Ha megelégednétek a kevésbé impozáns specifikációkkal rendelkező Black Shark 5-tel, akkor azt már 237 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is tudjátok vásárolni, amivel szintén nem tesztek rossz lóra, illetve cápára. Ehhez az árhoz szintén fel kell használnotok a terméklapon található kuponokat és a GOBOO1993  kódot. A termékek minden esetben európai raktárból érkeznek, 3-7 nap alatt ide is ér és az árakban már az áfa és a szállítás is benne van. Ráadásul minden rendeléshez egy Black Shark Lucifer T10 fülest is kaptok ajándékba. 

hirdetés