hirdetés

Roidmi vásár a Geekbuyingon

Felsőkategóriás termékek, kedvező áron

hír
Roidmi vásár a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-02-03

A Geekbuying leakciózott néhány Rodimi takarítógépet, egészen pontosan a NEX 2 Plus és Pro vezeték nélküli porszívókat, valamint az EVE Plus robotporszívót. A felsőkategóriás kütyük igen magas minőséget képviselnek, az árazásuk pedig ennek ellenére kedvező. Mindegyik gép európai raktárból érkezik, szállítási díj és extra költségek nélkül.

Roidmi EVE Plus

A Roidmi nemrég szállt be a robotporszívók piacára, az EVE Plusszal pedig elég magasra helyezték a lécet. 2700 Pa-os szívóerővel és negyedik generációs LIDAR-ral rendelkezik, utóbbinak a munkáját segíti egy nagy felbontású szenzor, így sokkal könnyebben ismeri fel az akadályokat és küzd meg velük a gép. Felismeri a helyiségeket, melyekre okostelefonotok segítségével különböző takarítási üzemmódokat, időpontokat adhattok meg.

Feltörölni is tud a kicsike, a vizet a 250 ml-es tartályából elektronikosan adagolja a törlőkendőre, aminek az intenzitását szintén mobilon keresztül szabályozhatjátok. Takarítás után a gép visszatér a LED kijelzős dokkolóállomásra, ami egy külső portartállyal is rendelkezik. Ebben egy 3 literes porzsákot találtok, ebbe emeli át a gép az összegyűjtött piszkot. A ROIDMIEVE kuponkóddal 136 000 forintért rendelhetitek meg EU raktárból.

Roidmi NEX 2 Plus

A NEX 2 Plus igen praktikusra sikeredett, hiszen a porszívófej mellé egy különleges, felmosófejet is mellékelnek. Ez teljesen más, mint a fenti NEX 2 Pronál található mágneses megoldás, hiszen itt két súrolófej dörgöli a padlót tisztára. Percenként 200 alkalommal fordulnak meg, a takarításhoz pedig a 240 ml-es víztartályból adagolja a folyadékot. Felmosás közben is felszippantja a piszkokat, ami nagyon praktikus. Ami a porszívózást illeti, a gép 26 500 Pa-os szívóerővel és 80 perces üzemidővel rendelkezik, az OLED kijelző, a LED világítás, a mágneses dokkoló és az app itt is a repertoár része. Németországból küldik a kütyüt, a NEX2PLUS kóddal pedig 121 400 forintos áron érhető el.

hirdetés