hirdetés

Roborock termékek minden mennyiségben a Geekbuyingon

A 11. születésnap nemcsak alacsony árakat, hanem egyéb meglepetéseket is tartogat

hír
Roborock termékek minden mennyiségben a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-12

Érintőlegesen írtunk már a Geekbuying 11. születésnapjáról, ami már javában zajlik. Ez nemcsak alacsonyabb árakban materializálódik, hanem mindenféle játékokat is játszhattok, és persze vannak újra kuponok. A szülinapi játékhoz tartozó feltételeket és egyéb mókákat ezen az oldalon találjátok. A Geekbuyingra jellemző módon szinte minden európai raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

11. születésnap akciói és egyéb okosságok

Ne szőrözzünk a komolytalan részletekkel, ezeket mind megtaláljátok az oldalon. Mondom a lényeget, hogy milyen kuponok mekkora kedvezményeket nyújtanak:

  • 500 dollár elköltése esetén 55 dollár kedvezmény – GKB11ANNI1 
  • 300 dollár elköltése esetén 25 dollár kedvezmény – GKB11ANNI2 
  • 100 dollár elköltése esetén 10 dollár kedvezmény – GKB11ANNI3 
  • 50 dollár elköltése esetén 5 dollár kedvezmény – GKB11ANNI4 

További kedvezményeket szedhettek össze, ha PayPallel vásároltok, 200 USD esetén 10 USD, 500 USD esetén 15 USD további kedvezmény üti a markotokat.

A Geekbuying bevezette továbbá a G-Coin nevű belső rendszert, ami a vásárlások után ad extra pontokat, amik további kedvezményekre válthatók be, erről bővebben az accountotok alatti fülön tájékozódhattok. Most pedig jöjjön három Roborock termék, ami eddig még sosem volt ilyen olcsó!

Forrás: Geekbuying; G-Coin account

Még a felmosópárnát is képes megtisztítani, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ezután pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít. Tehát a robotra elég 1-2 havonta ránézni, akkor is csak a tartályokat kell üríteni. Magától értetődik, hogy teljesen okos, okostelefonos appról lehet vezérelni mindent, de olyan funkciókkal rendelkezik, amit nem is lehetne máshogy megvalósítani.

A gép egyértelműen felsőkategóriás masina. Ha egy garzonba szeretnétek porszívót, akkor nem ez lesz a megfelelő gép, de nagyobb családi házakban már ki lehet használni a tudását. A Geekbuyingon most akciósan rendelhető a 11ANNIHO1 kóddal, 282 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet EU raktárból.

Maga a beállítás is egy több lépcsős folyamat, például megkérdezi az eszköz, hogy van-e kisállat a háztartásban,

hiszen akkor máshogyan reagál bizonyos dolgokra. Ami a felmosást illeti, ez is az előző generáció VibraRise technológiáját használja, ami annyit takar, hogy nagy frekvenciával dörgöli a felületeket, de az olyan részeket, amiket nem kell felmosni, szépen kihagyja, egyszerűen felemeli a platniját és kész. Ez az eszköz is képes magát lemerülés esetén újratölteni egy automata bedokkolással, na nem mintha az 5200 mAh-s akku olyan nagyon gyorsan kifogyna, ez önmagában elég nagyjából 200-250 négyzetméterre, vagy máshogyan fogalmazva 180 percnyi takarításra.

Természetesen további extra funkciói is vannak – pl. gyorstérképezés, nyelvbeállítás, időzítés stb. – ezekről bővebben az éles tesztben olvashattok. A mindent tudó eszköz ára az 11ANNIHO1 kuponnal 186 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

A termék specialitása a DirTect technológia, aminek lényege, hogy a vízszabályzást – ami lehet tisztítófolyadék is – és a szívóerőt a koszmennyiség függvényében tudja automatikusan állítgatni, így nem nektek kell spricnizni, mindent intéz a technika. A berendezés ráadásul nincs 5 kiló, így nagyon könnyen tologatható, nem különösebben fárasztó a használata, ellentétben a 8-10 kilós konkurensekkel.

Ha megtetszett a kifejezetten modern takarítóeszköz és szeretnétek a két utált házimunkát párhuzamosítani, akkor a Dyad Pro a ti terméketek. A 11ANNIHO2  kóddal 120 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból vihető haza, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés