hirdetés

Roborock robotok ajándékkal

Az S7 Max Ultra és az S8 mellé most értékes kiegészítők is járnak

hír
Roborock robotok ajándékkal 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-08-17

A Roborock a robotporszívó gyártók innovátora, rengeteg modell és újítás fűződik a nevükhöz, termékeik a jó minőségükről is híresek. A Geekbuying a nyár elején megjelent csúcskategóriás S7 Max Ultra és az S8 típust vásárlókat több mint 100 euró értékben hasznos ajándékokkal is meglepi, extra kefék és felmosók is érkeznek a megrendelésetekhez. Mindkét modell néhány nap alatt megérkezik a lengyel raktárból, és természetesen már semmilyen extra költség sem terheli a vételárat.

A szinte űrtechnológiás porszívó ezzel a tudással árazásban is a felső szegmensben található, de a Geekbuying most 130 euró értékben hasznos kiegészítőket ad hozzá ajándékba. Keféket és felmosókat, de porzsákokat is kaptok hozzá extraként. Az aktuális ára 378 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., lengyel raktárból néhány napon belül kiszállítják, és semmilyen rejtett költség sem terheli.

Roborock S8 robotporszívó

A Roborock S8 neve arra utal, hogy ez a gyártó nyolcadik generációs porszívója. Ennek is van Pro Ultra variánsa, ami automatikus ürítésre és folyadékfeltöltésre is képes, de ehhez a modellhez nem jár spéci dokkoló, ami az árában is meglátszik. A 6000 Pa szívóerejű, HyperForce technológiát alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a robotporszívó minden szennyeződést és port felszív, még a legkisebb részecskéket is. A DuoRoller kefék gubancolás nélkül, könnyen eltávolítják a haj- és szőrszálakat is. Ez is VibraRise felmosó rendszert kapott, ami erős súrolást tesz lehetővé, és meg is emeli a felmosó platnit, ha kárpithoz ér, de simán el is tudja ezeket kerülni, ha arra van szükség.

Leesés elleni érzékelőkkel gazdagon körbepakolták, de a  fronton van rajta tárgyfelismerő szenzor is, nehogy balesetet szenvedjen a lakásban. A LiDAR navigációs rendszer részletes térképeket készít, elkészíti az optimális takarítási útvonalat, automatikusan felismeri a azokat a helyeket, ahol könnyen elakadhat a robot, és No-Go zónákat javasol. Az alkalmazással teljesen blokkolhattok is bizonyos területeket. A 3D térkép segítségével hozzáadhattok bútorokat, de a porszívó így felismeri a ház különböző szintjeit is, legfeljebb négy emelet támogatott. Természetesen a vízmennyiség és a szívóerő is szobánként szabályozható. Ha többet szeretnétek megtudni az S8 porszívóról, olvassátok el korábbi tesztünket is.

Árulták már olcsóbban is ez a típust, de ha hozzáadom a Geekbuying ajándékainak 120 eurós értékét, akkor most igazán megéri beszerezni 216 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Kaptok mellé keféket, filtereket, felmosókat és 4 darabot az alján található fő keféből is. Európai raktárból érkezik, és szállítási díjat sem kell fizetnetek.

hirdetés