hirdetés

Ridstar S29 a brutális elektromos bringa

Árban veri a konkurenseket

hír
Ridstar S29 a brutális elektromos bringa 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-22

A Ridstar S29 új jövevény a piacon, de abból a fajtából, ami inkább már az elektromos rollerek paramétereit hozza, csak alátettek egy biciklivázat meg két kereket. 1000 W-os elektromos motor, 15 Ah-s, 48 V-os akku, emiatt brutális hatótáv, és persze a végsebessége is az egekben. A 8AXVUVOX  kóddal 281 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, az elektromos kerékpár mércével mérve nem egy nagy összeg. EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Bárhonnan is nézem, a Ridestar S29 nagyon olcsó, a 8AXVUVOX  kóddal 281 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ez elektromos kerékpár mércével mérve nem egy nagy összeg. EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés