hirdetés

Rezsipara ihlette eszközök

Egy power stationnél már csak egy napelem+power station a jobb

hír
Rezsipara ihlette eszközök 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-08-15

Az emelkedő kőolaj- és áram árak sokak fantáziáját megmozgatták, nem véletlenül fogynak a rollerek úgy, mint még soha. Ráadásul nagyon meleg is van, állandóan süt a nap, így adja magát a dolog, hogy ezt valahogy ki kellene használni. Az XMUND két power stationt – magyarul talán a töltőállomás a megfelelő kifejezés – és a hozzájuk tartozó napelemeket árulja a nyugati márkákhoz képest olcsón, ezekből szemezgettünk most. Mindegyik európai raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

A felrögzítés miatt pedig jár mindegyikhez egy csomó karabiner,

így akár az erkélyről is kilógathatjátok a napelemet. És akkor most sokan felteszitek a kérdést, hogy oké, de ezek tipikus tábori, utazós, nyaralós cuccok nem? De, de miért ne lehetne használni bármi másra is. Például roller vagy egyéb elektromos jármű töltésére, de elmegy róla a laptopotok is. Villanysütő meg mosógép mondjuk nem fog, de nem is erre találták ki a power stationöket. Lássuk, mi a felhozatal.

 

Rezsipara ihlette eszközök 2

Forrás: Banggood.com

XMUND XD-PS10, napelemmel

A termék becsületes neve XMUND XD-PS10/Loskii LK-PS10, és ez egy olyan darab, amit már teszteltünk is, szóval én a helyetekben a cikk elolvasásával indítanék. Ez egy 153 600 mAh-s kapacitású akkumulátor, de sokkal kifejezőbb, ha a másik gyakori mértékegységgel írom le, ami 568 Wh. Egy átlagos roller kb. 300 Wh – 7,5 Ah és 42 V – szóval abból kettőt tud feltölteni. Maximum 600 W-tal terhelhető, tehát hajszárítót meg fritőzt ne dugjatok rá. Az összes portján egyszerre 1000 W-nyi energiát tud kiadni. Telefonokat is képes tölteni 18 W-os gyorstöltéssel, illetve ismeri a QC 3.0 szabványt is. A történéseket a beépített kijelzőjén követhetitek nyomon, ami mutatja a terheltséget és a töltöttséget százalékos formában.

Mivel számtalan bemenete van, ide csatlakoztathattok napelemet is, és természetesen az XMUND XD-PS10-et árulják is ilyen panellel egy csomagban, illetve a napelemet külön, power station nélkül is. Az XMUND napeleme 100 W teljesítményű, kétféle kimenettel is felszerelték, az egyik egy sima DC – tehát egyenáramú – „laptop táp” csatlakozó, de ezen kívül van 3 USB kimenete is, vagyis nagyjából bármit rá lehet kötni, ami nem váltóáramot kíván. Adnak hozzá egy tonnányi kiegészítőt, krokodilcsipeszt autó akkuhoz, multifunkciós USB kábelt mindenféle végekkel, 10 féle DC adaptert, illetve több DC kábelhosszabbítót is. A felrögzítésekért a napelem oldalán elhelyezett fülek a felelősek, de a csomagban van 6 darab karabiner is, amivel bármire fel lehet lógatni a panelt, sőt a hátoldalán vannak kihajtható lábak is, amivel a megfelelő szögbe lehet beállítani a töltőt, a megfelelő hatékonyság érdekében.

A legdrágább kiszerelés a power station és a napelem egyben, ezért 171 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a BGHU2444  kóddal, a napelem – amiből van egy dupla és egy szimpla – önmagában 80 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha beütitek a BGHU2440  kupont. Az egyszerűbb napelem 43 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a BGHU2439  karaktersorozattal, míg ha csak a hordozható telep kell, akkor 140 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell leszurkolnotok.

Rezsipara ihlette eszközök 16

Forrás: Banggood.com

XMUND XD-PS1 power station

A fenti XD-PS10 power stationnek van egy egyszerűbb variánsa, az XD-PS1, ami gyakorlatilag csak kapacitásban tér el az elődjétől. Ez „csak” 60 000 mAh, vagy ha úgy könnyeb számolnotok, 222 Wh, vagyis nagyjából az előbbi termék kapacitásának 40%-a. Természetesen ezen is van 230-as dugalj, illetve több USB port is a kisebb eszközök töltögetésére. Egyszerre 200 W-ot tud kiadni, a maximális terhelhetősége az összes porton keresztül 320 W.

Erről azért még sok minden elmegy, laptop, telefonok, de tölthetők elektromos járművek is róla. Természetesen erre is csatlakoztathattok napelemet, árulják is ilyen kiszerelésben, így itt is több ár közül választhattok.

Ha csak a power stationre van szükségetek, akkor a BGHU2441  kóddal 50 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha a fullos napelemes csomagot vinnétek, akkor pedig a BGHU2442  karaktereket kell bepötyögni a 105 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár eléréséhez.

hirdetés