hirdetés

Remek takarítóeszköz ajánlatokat kaptunk

Neabot és Neakasa termékek igen jó áron

hír
Remek takarítóeszköz ajánlatokat kaptunk 1

Forrás: Neabot

írta: Atika
2022-12-15

A Neabot NoMo Q11 önürítős robotporszívót sikerült letesztelnünk korábban és erősen meg is lepett minket, hogy az eddig számunkra ismeretlen gyártó milyen korrekt robotot alkotott, és még a dizájn is kimondottan megnyerő lett. Azonban nem ez az egyetlen terméke a gyártónak, és még egy testvérmárkájuk is van Neakasa néven, vagyis bőven van takarítóeszközük, amik közül válogathattok. Most mindkét márka karácsonyi leárazásokkal támad, és EU raktárból szállítják a termékeiket, így nem kell aggódni semmilyen extra költség miatt.

Ha többet szeretnétek megtudni a Neabot NoMo Q11 modellről, akkor érdemes elolvasni a tesztünket, mert részletesen kiveséztük a tulajdonságait. Jelenleg a karácsonyi akcióban 131 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni, és EU raktárból szállítják, így semmilyen extra költséggel nem kell számolnotok.

A másik modell, a NoMo N2 már egy sokkal kevésbé formabontó készülék, a szokásos formájú dokkolóval, és LiDAR toronnyal. A szívóereje 2700 Pa, ugyanúgy képes feltörölni és a szoftveres funkciói is megegyeznek a Q11-éivel. A lényeges különbség a dokkolóban keresendő, ugyanis ez már 2,8 literes porzsákot kapott, amivel 30 napig is képes gondozásmentesen működni, ráadásul egy LCD kijelző is található rajta. Ez a kis képernyő mutatja a robot akkumulátorának töltöttségi szintjét és azt is, ha a porzsák megtelt, és cserélni kell.

A Neabot NoMo N2 104 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a karácsonyi leárazás alatt, és szintén EU raktárból szállítják.

Remek takarítóeszköz ajánlatokat kaptunk 9

Forrás: Neakasa

Neakasa PowerScrub II száraz-nedves porszívó

A Neakasa száraz-nedves porszívóját nem aprózták el, elég komoly gép lett. Ebben a kategóriában szokatlanul magas, 18 000 Pa szívóerővel rendelkezik, amit a benne lévő 80 000 percenkénti fordulatszámmal működő motor biztosít. Az akkumulátora egy 3000 mAh-s Li-ion telep, amivel 30 perc működést ígér a gyártó, ez bőven elegendő a legtöbb helyzetben, de egy nagytakarítást biztosan nem fogtok vele egyszerre letudni.

A porszívó tetején található egy LCD kijelző, ami

az akku töltöttséget, a működési módot és a szennyvíztartály telítettségét is képes jelezni a szokásos hibakódok mellett.

A víztartályok közül a tiszta vizes a gép hátuljában, a szennyvizes pedig az elejében kapott helyet, ami azért is hasznos, mert így láthatjátok takarítás közben is, ha üríteni kell a tárolót. Tiszta vízből 780 millilitert, míg a koszosból 700 millit tud magában raktározni, ami első hallásra nem tűnik soknak, ezek a gépek azonban elég takarékosan szoktak bánni a folyadékkal. Ez már csak azért is fontos, hogy ne tartson sokáig a felületek száradása.

A dokkolója egyben töltő is, ráadásul van a porszívónak egy self-cleaning módja, amivel a dokkolóra állítva a porszívó kimossa a hengerkeféjét, hogy ne büdösödjön be a rárakódott kosztól. A Neakasa PowerScrub II száraz-nedves porszívó tehát nagyban hasonlít a Jimmy PowerWash gépeihez, viszont sokkal nagyobb szívóerővel rendelkezik, így hatékonyabban takaríthattok vele például szőnyegeket. Jelenleg 123 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból szállítják és semmilyen extra költség nem terheli.

Neabot P1 Pro és Neakasa P2 Pro állatszőr ápoló gépek

A következő két termék leginkább hosszúszőrű állatok tulajdonosainak lehet érdekes, ugyanis ezek tulajdonképpen gyengébb porszívók, amikre mindenféle kutya és macska fésűket és trimmereket lehet csatlakoztatni. A két termék szinte csak kinézetben és kialakításban tér el egymástól, a fő funkciójuk ugyanaz, elszívják az állat kefélésekor kihulló szőrt, hogy az ne a levegőben keringjen, hogy aztán a földön, a bútorokon és a polcokon telepedjen meg. A P1 Pro a „fapadosabb” verzió, kicsit hangosabb, nincs rajta kiegészítő tartó, viszont a feladatát ugyan úgy ellátja, mint a nagyobb testvér.

A P2 Pro már sokkal érdekesebb, hiába kapta meg ugyanazokat a keféket – egy aljszőrzethez való kefét, egy mindennapra használható fejet és két ruhákra, illetve bútorokra jó kiegészítőt – és trimmert, mint a P1 Pro, ez már csak 52 decibellel zúg, 2 literes tartálya van. Hosszú- és rövidszőrű állatokhoz egyaránt hasznos ez a szerkezet, ugyanis a kikefélt szőr 99%-át képes felszívni. A bátrabbak akár meg is nyírhatják a kutyájukat, mert a trimmerhez 5 különböző méretű fejet is adnak, hogy a kellő hosszúságot tudjátok kiválasztani.

A Neabot P1 Pro kereken 50 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a Neakasa P2 Pro már 65 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., cserébe viszont halkabb és még a kiegészítőknek is van rajta hely.

hirdetés