hirdetés

Remek Shunzao porszívók keltették fel a figyelmünket

Egyet a lakásba, egyet az autóba

hír
Remek Shunzao porszívók keltették fel a figyelmünket 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-02-10

A Shunzao porszívókhoz általában oda szokták biggyeszteni a Xiaomi nevet, hiszen valóban van valami kötődés a legismertebb kínai elektronikai cuccokat gyártó vállalattal. Ami a Shunzao Z11 Max tesztünkből is kiderült, hogy tetszetős, minőségi és arányaiban nem túl drága készülékeket készítenek, így érdemes rájuk odafigyelni, ha takarító eszközöket kerestek. A Z1 Pro autóba való, a Z15 pedig lakásba, mindkettőt EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

A terméket kétféle kiszerelésben lehet kapni, az egyszerűbb a Z15, míg a Z15 Pro dobozában van egy elektromos felmosófej is. Most az előbbit lehet megvásárolni a Geekbuying oldalán a SHUNZAOZ15  kód segítségével 120 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

Shunzao Z1 Pro – Szeretni fogja az autótok

Sokan nem értik, hogy miért fontos az autót tisztán tartani, pedig a válasz végtelenül egyszerű. Kívülről azért, hogy megtartsuk vele a jó állapotot, belülről pedig azért, mert az egy élettér. Akárhogy is nézzük, az autó olyan, mint egy lakás. Sokat tartózkodunk benne, és szeretjük, ha ott komfortosan érezhetjük magunkat, ehhez pedig kell az igényes, tiszta beltér. Legjobb, ha elvisszük rendszeresen a tisztítóba, de ez nagyon költséges és időigényes elfoglaltság. Ráadásul sokaknak az autó takarítása valamiféle élvezetet nyújt és a Shunzao ehhez a folyamathoz kínál egy remek eszközt.

Elsődlegesen a mérete miatt érdekes, hiszen mindössze 73x76x336 milliméteres és 70 dekát nyom. Az akkumulátoros működés is alap, egy töltéssel nagyjából 12 percet tud üzemelni, és Type-C porton keresztül táplálhatjuk meg, így simán lehet tölteni akár a kocsiban is. Az üzemideje nem valami sok, de ha belegondolunk, akkor rájövünk, hogy egy nem túl mocskos autó esetében ez egy takarításra bőven elég.

A szívóereje nem rossz, az alap cuccnak 7000 Pa, míg a fekete Pro verziónak pedig 12 000 Pa, ez utóbbit lehet megvásárolni a Geekbuyingtól. A 78D66DG  kuponkóddal, mindössze 25 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés