hirdetés

Rekord olcsó a Vacuum Mop Pro a Banggoodon

Folytatódik a Black Friday akció

hír
Rekord olcsó a Vacuum Mop Pro a Banggoodon 1
írta: molcsa
2021-11-26

Amikor 85 000 forint alá ment ennek a porszívónak az ára, már ünnepeltünk, de nem volt ritka az sem, hogy csak 100 000 forint környékén lehetett megszerezni. A Banggood időről-időre leviszi az árát, most viszont a Black Friday alkalmából törénelmi mélypontra küldték. Kupon nélkül is csak 84 000 Ft-ot kérnek érte, de ha még használjuk a BGBFD27 kódot is, akkor rekord olcsón, 75 000 Ft-ért elvihetjük EU raktárból, ingyenes szállítással és természetesen áfamentesen.

A Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro-t mi is teszteltük, nem a levegőbe beszélünk, amikor azt állítjuk, hogy az egyik legjobb ár/érték aránnyal büszkélkedő robotporszívó a piacon. Ez a gép az első generációs Mi Robot utódja, és méltó is rá, ez is gyorsan közönségkedvenc termék lett. Ugyan már tavalyi modell, de a tudása nem évült el. A térképépítése továbbfejlesztett, a Lidar szenzor segítségével intelligens útvonalon tud haladni, de no-go zónákat is adhatunk meg neki, ahova nem megy be takarítani. Az állatszőrrel és a hajjal simán megbirkózik, a 2100 Pa-os szívóerejének hála. Feltörölni is tud, és szobánként állíthatjuk be, hogy milyen erővel szívjon és mennyi vizet pumpáljon.

Egy feltöltéssel körülbelül 120 percet megy, de a ’recharge and resume’ funkciónak köszönhetően egy lemerülés esetén visszadokkol, majd ha feltöltött, onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. A küszöbmászó képessége hasonlóan alakul, mint a többi ilyen porszívónál, a két centis akadályokat még leküzdi, de ennél nagyobb kihívásokkal nem tud megbirkózni.

Az ár/érték bajnokságban nagyon jól áll a Vacuum Mop Pro, ha elsődleges az ár, de jó porszívót szeretnénk venni, akkor most érdemes erre lecsapni. A BGBFD27  kódot felhasználva rekord olcsón, 75 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg. A terméket európai raktárból küldik, teljesen ingyenes szállítással és természetesen áfamentesen.

hirdetés