hirdetés

Rekord áron vihető a Roidmi Eve Plus robotporszívó

105 000 Ft nem rossz egy ilyen gépért

hír
Rekord áron vihető a Roidmi Eve Plus robotporszívó 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-19

Az a durva, hogy a Roidmi Eve Plus már egyáltalán nem egy új készülék, viszont az önürítős robotporszívók között még mindig az egyik legjobb ár/érték arányú darab, és még csak elavultsággal sem lehet vádolni. Amikor anno kijött, akkor mi is leteszteltük, és nagyon tetszett is nekünk. Most rekord alacsony áron rendelhető meg Banggoodról, de már csak pár darab van belőle, így érdemes minél előbb megrendelni.

Kiemelt tulajdonsága, hogy önűrítős, aminek az a lényege, hogy a dokkolója nemcsak töltőként funkcionál, hanem beleépítettek egy porzsákot és egy porszívót, ami átszippantja a robotból az összegyűjtött port. Ez pedig azért nagyon hasznos, mert így nem kell a gép tartályát hetente ürítenünk, hanem csak a dokkolóban kell cserélni a porzsákot, és azt is elég körülbelül háromhavonta. A tartályon egy kijelző is helyet kapott, itt látszik a gép töltöttségi szintje, valamint el lehet innen indítani manuálisan is a kiszívást.

A gépről készítettünk részletes tesztet, azt érdemes elolvasni, de sokat nem ajánlott késlekedni a rendeléssel, mert már nincs belőle sok darab készletem és a mostani akciós ára nagyon kedvező. A hazai boltokban jelenleg átlagosan 160 000 forintba kerül, de Banggoodról megrendelhetjük a BGXIFD697  kuponkóddal már mindössze 105 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, európai raktárból, így pár nap alatt meg is érkezik.

hirdetés