hirdetés

Ráncfelvarrott Ouvis mini PC válogatás a Geekbuyingtól

A különleges kuponokkal most megéri vásárolni

hír
Ráncfelvarrott Ouvis mini PC válogatás a Geekbuyingtól 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-04-08

Ha már nézegettétek a mini PC kínálatot a kínai webáruházakban, akkor már biztos belefutottatok az Ouvis termékeibe. Most három modellhez is kaptunk különleges kuponokat, az igényeiteknek megfelelően 55 000 és 113 000 forint között vásárolhatjátok meg az ideális készüléket. Az S1, az AMR5 és a GK3 közös vonása azon kívül, hogy kicsik és kompaktak, hogy ráncfelvarráson estek át az idei évben. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással küldik őket.

A Geekbuying NNNOVS1MNPCHU  kuponjával 62 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Lengyel raktárból ingyenesen szállítják.

Ouvis AMR5 mini PC, 2024-es modell

Az AMR5 mini PC-t három teljesítmény móddal szerelték fel, hogy minden igényt rugalmasan ki tudjon szolgálni. Silent módban 38 dB-re csökkenti a ventilátor hangját és 10-15 wattra a teljesítményt, míg az Auto mód 15-20 watt teljesítményt használ, és munkához ez a legideálisabb. A 20-25 wattos Performance mód pedig a játékosok nagy kedvence lesz.

Egy 8 magos, 4,3 GHz-es AMD Ryzen 7 5700U processzorral szerelték fel, az integrált AMD Radeon Graphics grafikus gyorsítóval pedig akár játékra is használhatjátok. 16 GB DDR4 RAM-ot találtok benne, de a memória 64 GB-ig bővíthető, az adatok tárolásáról pedig az 512 GB-os SSD gondoskodik. A hatékony hűtőrendszer a szupergyors ventilátor segítségével könnyen megoldja a hőelvezetést.

Számtalan port áll rendelkezésetekre, így egy csomó másik eszközt csatlakoztathattok hozzá. Találtok rajta négy darab USB 3.0, egy DP, egy HDMI, egy Type-C, egy audio és egy LAN portot. Vezeték nélküli kapcsolathoz WiFi 5-öt és Bluetooth 4.2-t használhattok. A számítógép előtelepített Windows 11 Próval érkezik, így azonnal használatba vehetitek. Ha szeretitek a különleges megoldásokat, akkor biztos tetszeni fog az állítható RGB világítás is.

Ha használjátok az NNNOVSR5HU  kuponkódot, 113 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg ingyenes, európai szállítással.

Ouvis GK3 Plus mini PC, 2024-es modell

A GK3 Plus mini számítógép szuper kicsi, mindössze 13x13x4,5 cm-es és 360 gramm. Egy Intel Alder Lake N95 négymagos processzort kapott, ami 3,4 GHz órajelen is működhet. 16 GB memóriával látták el, a tárhelyet pedig egy 512 GB-os SSD biztosítja. A kapacitás maximum 2 TB-ig tovább növelhető a 2,5 colos foglalat segítségével. Integrált Intel UHD grafikus gyorsítóval rendelkezik, amely 4K videólejátszást biztosít és támogatja a három képernyős megjelenítést.

Elég sok eszközt csatlakoztathattok hozzá, hiszen találtok rajta két darab USB 2.0, két darab USB 3.0két HDMI, egy VGA, egy LAN, egy DC és egy 3,5 mm-es audio jack portot is. A vezeték nélküli kapcsolathoz kétsávos WiFi 5 és BT 4.2 áll rendelkezésetekre. A csomag tartalmazza a VESA tartót az összes szükséges csavarral. A régebbi verziót teszteltük is, olvassátok el korábbi cikkünket, ha többet szeretnétek róla megtudni.

A Geekbuying NNNOVSGK3PHU  kuponjával olcsóbban vehetitek meg, az 512 GB-os változat most csak 55 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és még a szállítási költség sem terhel titeket.

hirdetés