hirdetés

Prime Day a OneOdio-nál

Kuponok, akciók

hír
Prime Day a OneOdio-nál 1
hajas
írta: hajas
2020-10-16

Még idén augusztusban volt szerencsénk kipróbálni három OneOdio fejhallgatót, az A70-et, a Pro-10-et, valamint az A10-et, melyek olyat szóltak, hogy leesett tőlük az állunk, főleg amikor megtudtuk, hogy milyen olcsón kínálják őket. Most megérkezett a Prime Day, melynek keretein belül egy termék áráért két fejhallgatót is bezsebelhettek a vezetékes A71-ből. Ha ez nem lenne elég, akkor még kuponokat is felhasználhattok, bármilyen termékre, de két Lucky Bag is felkerült az oldalra.

Természetesen egyetlen nagy promócióból sem maradhatnak ki a kuponok, így a OneOdio is készült két kóddal, melyet az oldalon bármilyen termékre felhasználhattok:

  • 5OFF 5 euró kedvezmény 50 euró fölötti vásárlás esetén
  • 10OFF 10 euró kedvezmény 100 euró fölötti vásárlás esetén

A legnagyobb durranás pedig nem más, mint az egyet fizet kettőt kap akció.

A vezetékes A71 modelleknél elegendő csak egy termék árát kifizetnetek, a másodikat ajándékba kapjátok. Érdemes összebeszélni családtagokkal, barátokkal a közös vásárláson, hiszen így féláron juthattok fejesekhez.

De mit is tud az A71? Kiváló hangzás és hosszú távú, nagyon kényelmes viselet jellemzi. A hangszórók forgathatók, maga a kütyü pedig összecsukható, vagyis utazáskor könnyen bedobhatjátok a táskába. Képes két hangforrást egyszerre kezelni, például hallgathattok zenét a számítógépetekről, miközben elektromos gitáron játszotok. A két jack csatlakozónak köszönhetően akár barátaitokkal is élvezhetitek kedvenc muzsikáitokat, hiszen akár két fejhallgatót is összeköthettek. Az A71-ből egy gamer kiadás is létezik, ami leszerelhető mikrofonnal rendelkezik, így ha épp nem kockulnátok, bármikor lekaphatjátok a hangrögzítőt. 16 800 forintot kérnek mindkét változatért, és ne feledjétek, ezért az összegért nem egy, hanem két fejest fog vinni a postás, ingyenes, áfa- és vámmentes szállítással.

hirdetés