hirdetés

Padlót fogott a Himo L2 Max ára

121 700 Ft-ért még sosem lehetett kapni

hír
Padlót fogott a Himo L2 Max ára 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-10-26

A nemrégiben felfrissített Himo L2 már járt nálunk, az új név L2 Max lett, aminek az ára drasztikusan esett az elmúlt hetekben. A 350 W-os motorral és 10 inch-es gumikkal szerelt, nagyon masszív vázzal megáldott roller maximum 25 km/órás végsebességet tud elérni, és egy feltöltéssel akár 35 – valós – kilométert is ki lehet belőle hozni. Ezek persze csak a száraz tényadatok, sokkal izgalmasabb az, hogy az NNNL2MOCT  kóddal most 122 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni a rollert, európai raktárból, ingyenes szállítás mellett.

A tömege nem annyira tetszetős, 18 kilogrammot nyom, de ez szinte sztenderdnek számít ebben a méretkategóriában. Egy nagyobb hibát tudok említeni: a kábel az alján ki tud dörzsölődni, szóval ezt néha ellenőrizzétek.

Aki városi krúzolásra keres eszközt, annak mindenképpen ajánlom az L2 Maxot, különösen a nagy hatótáv miatt. Amikor teszteltük, még 146 800 Ft-ot kértek érte, mára jelentősen apadt az ára, miközben 1 dollárért jóval többet kérnek, mint korábban. A Xiaomi Mi szériánál jobb rollerért 122 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ot kérnek az NNNL2MOCT  kuponkóddal, a szállítás pedig ingyenes, miközben a kétkerekű EU raktárból érkezik.

hirdetés