hirdetés

Oneodio 11.11 akciók

Alacsony árak, nyereményjáték, ajándékdömping

hír
Oneodio 11.11 akciók 1
írta: Don Kartács
2020-11-11

Rövid a cikk bevezetője ahhoz, hogy minden érdekességet felsoroljunk, amit a Oneodio Szinglik Napja alkalmából kínál. Lesz egyet fizet, kettőt kap akció, amikor 1 fejhallgató áráért kettőt kaptok. Nyereményjáték, ahol az első 10 embert jutalmazzák. Minden rendelés mellé jár valamilyen bónusz ajándék, és akkor még az alacsony árakról nem is beszéltünk. Mindezt úgy, hogy az összes termékükre 2 év garancia jár, és a legtöbb EU raktárból is elérhető, ami pedig nem, azt áfa- és vámmentes szállítással küldik.

Frissítve: 2020.11.17-én

Sokáig az Edifier termékeire gondoltuk, hogy ezek a top ár/érték arányú fejhallgatók, de amióta teszteltük a Oneodio eszközeit, beláttuk, hogy az összes konkurenst lenyomták, mint a bélyeget. Végre a cég is bedurrantotta a 11.11-es akciórakétákat, és nagyon frankó kedvezményekkel jelzik nektek, hogy indulhat a vásárlási ünnep. Az eseményeknek létrehoztak egy kezdőoldalt, érdemes innen indulnotok, hiszen itt egyben látjátok az összes lehetőséget, egymás alatt felsorolva.

Mi is felülről lefele haladva fogjuk bemutatni őket, illetve az első akció esetében a képeken piros kerettel jelöljük az egyértelműség végett, hogy hol és mit kell csinálnotok.

 

A nyereményjáték 2020.11.16 01:00-ig él, magyar idő szerint (UTC+1).

Oneodio 11.11 akciók 5

Villám akciók

Három fejhallgatót nyomott áron vehettek meg, olyannyira, hogy a szokásos ajánlatnál is jobbat kaptunk. Pár szót már ejtettünk korábban a Pro-50-ről, sőt az A70-est teszteltük is, a harmadik pedig a Pro C, amelyik még nem járt nálunk, de ejtenénk róla néhány szót. Ez egy hibrid, vezetékes és Bluetooth kapcsolaton keresztül is használható modell, brutális, 80 órás üzemidővel. A párnái „over ear” típusúak, tehát teljesen takarják a fület, ami remek zajszigetelést biztosít. A szokásos méretnél 10 mm-rel nagyobbak, 50 mm-esek a membránjai, alapvetően zenehallgatásra hegyezték ki a terméket, nem pedig gamingre.

Az alábbi árakon lesznek a fejhallgatók elérhetőek 11.11 alkalmából:

Természetesen a fejhallgatók mellé jár egy rakat ajándék: tótartó állvány, poháralátét és hordtok is. Igen, jól értitek, mind a három egyszerre, sőt 50 EUR értéknél nagyobb, kínai raktáras vásárlás esetén egy kemény tokot is.  Minden termékükre 2 év garanciát adnak, ráadásul mindhárom termék rendelhető némi felárért EU raktárból is.

Egynél még jobb a kettő

A következő remek akció az egyet fizet, kettőt kap lehetőség, amikor egy termék áráért 2 db-ot vihettek haza. Az ünnepek előtt ez igencsak jól jön, adhattok egyből kettőt ajándékba tesóknak, de ha valaki egyke, akkor az egyiket behúzzátok saját használatra, a másikat pedig továbbítjátok ajándék formájában.

Az alábbi termékek érintettek az egyet fizet, kettőt kap lehetőségben:

Természetesen a fejhallgatók mellé jár egy rakat ajándék: fejhallgatótartó állvány, poháralátét és hordtok is. Igen, jól értitek, mind a három egyszerre, sőt 50 EUR értéknél nagyobb, kínai raktáras vásárlás esetén egy kemény tokot is.

Oneodio A10 – A titkos esélyes

Mindenképpen érdemes ránézni a Oneodio A10-re is, ami pre-sale keretében kapható a cég oldalán. Több okból is érdeklődésre tarthat számot a fejhallgató: zajszűrős – ANC -, nagyon hosszú az üzemideje, ráadásul rendelkezik gyorstöltéssel is. Ez egyben azt is jelenti, hogy 10 perc töltéssel 2 órányi üzemidőre elegendő áramot lehet extra gyorsan belepumpálni. A közeledő Black Friday miatt pedig padlót fogott az ára, 14 500 Ft-ért elhozható, ráadásul német raktárból küldik, így 5 nap alatt megérkezik.

hirdetés