hirdetés

Oneodio A70 akció

A másodikat fél áron kapjátok

hír
Oneodio A70 akció 1
írta: Don Kartács
2021-03-05

Jelentősen leárazták a Oneodio A70-et, ami a cég vezeték nélküli vonalába tartozó fejhallgató. Hosszú üzemidő, meglepően jó hangminőség, tandem zenehallgatás, rendkívül kis méret és igencsak jutányos ár a fő jellemzők. A termékre 2 év garanciát ad a gyártó, lengyel raktárból érhető el, ráadásul ha kettőt rendeltek, a másodikat 50% kedvezménnyel hozhatjátok el. Van ráadásul egy, a hazai szívnek kedves újdonság is, már magyar nyelven is elérhető a OneOdio oldala, a jobb felső sarokban van lehetőségetek nyelvet váltani.

Szintén A70 vívmány a „jack lock”, ami egy elforgatható peremet jelent a kábel mentén, amitől az bepattan a fejhallgatóba, és így nem tud kimozdulni. Minden OneOdio termékhez, így az A70-hez is jár egy hordzsák, de vásárlástól függően mindenféle egyéb ajándékot is szokott adni gyártó, ami a fejhallgatótartó állvány, a tok vagy a pohár alátét valamelyikében merül ki.

A OneOdio A70 ára 14 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a második darabot pedig féláron érhetitek el, vagyis 7 db Mátyás királyt kell érte a pénztárnál hagynotok. Ezek az árak a fekete variánsra vonatkoznak, a többi szín pár euróval drágább. A szállítás lengyel raktárból történik, további költségek nélkül.

hirdetés