hirdetés

Olcsósítás a Gearvitánál

Lenovo, Xiaomi és QCY cuccok kedvezménnyel

hír
Olcsósítás a Gearvitánál 1
írta: Rolla
2019-10-12

A Gearvita komolyan vette az akciót, és jelentősen lejjebb vitte sok termék árát. A pár centes kütyük mellett megtalálhatóak olyan nagy kedvencek is, mint a Lenovo Air TWS füles, ami 6000 forinttal lett olcsóbb a tesztünk óta, de a Mi MIX 2S-re is érdemes most rárepülnötök, ha eddig csak szemeztetek vele.

A kamerája is méltó az előző specifikációkhoz, amit leginkább a fotók tudnak prezentálni, ezeket itt csekkolhatjátok. Az a jó, hogy Kínából a 128 GB-os változatot rendelhetitek meg annyiért, mint itthon a 64 GB-osat, szóval érdemes rá lecsapni 95 000 forintért. De ha faragnátok még az árán, akkor a kisebb verziót is beszerezhetitek 87 000 forintért.

Lenovo Watch X okosóra

Ha olyan óra után kutattok, ami tudásban körülbelül egy okoskarkötőnek felel meg, de mégis elegáns, akkor megtaláltátok. Többek között lépésszámláló, szívverésmonitor és alvásfigyelő került bele, a begyűjtött adatokat pedig az applikáción keresztül követhetitek figyelemmel. Emellett rezgő funkciójának köszönhetően ébresztésre is alkalmas, így nem veritek fel az egész házat a rendszerint hangos és irritáló dallammal.

Az óra vízálló, így úszás és zuhanyzás közben sem kell megválnotok tőle, a gyártó pedig azt ígéri, hogy a 600 mAh-s aksinak köszönhetően akár 45 napot is kibír töltés nélkül. 8700 forintért vehetitek meg most, ami király, hiszen három hónappal ezelőtt még 14 000 forintot kellett kicsengetni érte.

QCY T2C (T1S) Mini és Lenovo Air fülhallgató

Ha titeket még mindig nem győzött meg teljesen a vezetéknélküli füles mizéria, akkor most itt a lehetőség, hogy adjatok ennek a kütyünek egy esélyt. Az összes ilyen eszközről elmondható, hogy megspórolja az összegubancolódott kábelek okozta idegösszeomlást, nem akadtok fel vele a kilincsekbe, jóval egyszerűbb megoldani, ha egyszerre csak az egyiket szeretnétek bedugni a fületekbe és nem törik el a zsinór sem. Ami a számomra legmeglepőbb, hogy sokkal stabilabban marad a fülben a hagyományos verziókhoz képest, mert nem húzza lefelé a kábel, továbbá futás vagy séta közben nem akad bele himbálódzva a pulcsitokba vagy a pólótokba.

Nem ez az első QCY TWS füles, amibe belebotlunk, az irodában is teszteltünk már néhányat. Amit erről a típusról tudni kell, az az, hogy a legújabb 5.0-s Bluetooth kapcsolattal csatlakozik telefonotokhoz, így sokkal tisztább és erősebb lesz a vétel, dobozával pedig akár nyolcszor is újratölthetitek a dugaszokat. A GVQCYT1S kóddal 6000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, így szerintem azoknak is megér egy próbát, akik még nem próbálták és nem biztosak abban, hogy szeretni fogják-e a vezetéknélküli fülhallgatót.

Ha pedig már elköteleződtetek a TWS fülesek iránt, csak még nem találtátok meg a tökéleteset, akkor vessetek egy pillantást a Lenovo Air-re. Plusz pont jár neki kapásból azért, mert a hagyományos kagylós bölcső helyett kitaláltak egy új dizájnt, ráadásul nem is akármilyen anyagminőségben. Tesztünkből már kiderült, hogy sikeresen eltalálták azt, hogy hogyan és miből készítsenek jó fülest, de az ár mégse szökjön az egekbe.

A hangminőségben sem volt hiba, magas hangerőnél sem torzított, üzemideje egy töltéssel pedig 2-3 óra. Júniusban még nagy szerencse kellett ahhoz, ha valaki 20 helyett 15 ezer forintért tudta beszerezni különféle kuponokkal, de most már csak 9000 forintba kerül a GVLAtws kóddal, ami ajándék ezért a minőségért.

KingWear GV68 sportóra

Okosórának leginkább az Androiddal vagy Android Wear by OS-szel felvértezett órákat – például a TicWatch C2 – hívjuk, amiknek a rendszerük nyitott, így személyre szabható a letölthető appoknak köszönhetően. A zárt rendszerrel rendelkező csuklóra valók pedig a sportórák, amiknek elsődleges célja az, hogy minél több és pontosabb adatot szolgáltassanak a mozgásotokról, ezzel segítve a fejlődéseteket. A KingWear GV68 az utóbbi, azon belül is az olcsó kategóriához tartozik.

Nem egy elegáns darab, de akinek passzol a stílusához, az több színből is választhat. Tudását tekintve úgy képzeljétek el, mint egy okoskarkötőt, tartozik hozzá egy applikáció, amin keresztül további információkat is kaphattok az edzésetekről, de sok adatot elolvashattok közvetlenül  karórán is.

Mindent tud, amit elvárunk manapság egy ilyen eszköztől: lépésszámlálás, pulzusmérés, tétlenségi figyelmeztetés, alvásmonitorozás, értesítések és bejövő hívások megjelenítése, továbbá még a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére is figyelmeztet bizonyos időközönként az óra. Okoskarkötős funkcióihoz viszonyítva szerencsére az árával sem lőttek fölé, sőt, elég olcsón kínálják, mindössze 6000 forintot kell kicsengetni érte, ebben ráadásul már a szállítás díja is benne van.

hirdetés