hirdetés

Olcsóbb lett az ANGWATT CS1 elektromos roller

Praktikum és elegancia egyben

hír
Olcsóbb lett az ANGWATT CS1 elektromos roller 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-09

Az ANGWATT CS1 elektromos roller a városi közlekedés új szintjét képviseli. Masszív, strapabíró kialakítása, gyorsasága és stabilitása miatt az egyik legjobb választás, ha hosszú távú és biztonságos közlekedéshez keresel eszközt. A nagy hatótávolsága és a fejlett technológiai megoldások kombinációja lehetővé teszi, hogy élmény legyen minden megtett kilométer. De mi is teszi igazán különlegessé ezt a rollert?

Ez az elektromos roller nemcsak erős és gyors, de rendkívül praktikus is. Gyorsan össze lehet csukni és könnyedén elfér a csomagtartóban, így bármikor magaddal viheted. Az alumíniumötvözetből készült váza egyszerre könnyű és tartós, akár 200 kg-os terhelhetőséggel. A beépített első, oldalsó és hátsó világítás, valamint a féklámpa és irányjelzők a biztonságodat szolgálják az esti és nappali közlekedés során is.

Úgy egy hónapja járt nálunk teszten, amit ha szeretnél a rollerről teljesebb képet kapni, ide kattintva olvashatsz. Ára most a 80b1a2  kuponkóddal 214 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., természetesen ingyenes szállítással, EU raktárból érkezik, így gyorsan és egyéb költségektől mentesen veheted át a rendelésedet.

hirdetés