hirdetés

Olcsóbb lett a Dreame Bot Z10 Pro robotporszívó

Felpimpelt ismerős

hír
Olcsóbb lett a Dreame Bot Z10 Pro robotporszívó 1
molcsa
írta: molcsa
2021-11-25

A Dreame nagyot húzott a Bot L10 Pro készülékkel, ami gyakorlatilag egy olyan felsőkategóriás robotporszívó lett, amit jóval olcsóbban lehet megrendelni, mint a konkurenseket. Ennek a gépnek egy felpimpelt változata a Z10 Pro, a különbség köztük annyi, hogy utóbbi rendelkezik önürítő képességekkel. Most ismét elég jó áron, 148 000 Ft-ért rendelhető a Banggoodról a BGBFD59  kuponkóddal.

A portartálya kicsit kisebb lett (400 ml), mint az L10 Prónak, de ez az önürítés miatt van, tehát igazából lényegtelen, hogy mennyi fér bele, ha egy takarítás után úgyis átpumpálja a piszkot a dokkolóba. Merthogy ez a lényege a Z10 Prónak. A dokkolóba építettek egy porszívót, ami átszippantja az összegyűjtött koszt egy porzsákba. Ennek a kapacitása 4 liter, ami annyit jelent, hogy két hónapon keresztül biztos nem kell hozzányúlni, de lehet még több idő is eltelik, mire megtelne. Az akkumulátora 5200 mAh kapacitással rendelkezik, és elvileg 250 négyzetméternyi területet képes kitakarítani egy töltéssel. Ennek a fele is elég lenne, főleg, hogy nyilván magától visszamegy a töltőjére, ha merül, és később pedig folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

Olyan szempontból nem hordoz magában sok újdonságot a Dreame Bot Z10 Pro, hogy valójában pontosan ugyanazt tudja, mint a Bot L10 Pro, annyi különbséggel, hogy önürítős. Ez persze nem kis különbség, de vajon megéri-e a felárat ez az extra funkció? Mivel most a Banggood Black Friday-en leakciózták, így úgy gondoljuk, hogy igen, hiszen a BGBFD59  kuponkóddal most újra a megjelenéskor akciós árán kapható. Ez 148 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent, és cseh raktárból érkezik ingyenes szállítással, így amellett, hogy áfamentes, gyorsan meg is fog érkezni. A tudásához képest ez egy jó ajánlat, de azért ne felejtsük el, hogy ez egy zászlóshajó készülék, éppen ezért nem is lehet igazán olcsó.

hirdetés