hirdetés

Remek árú lett a tárgyfelismerős Dreame L10 Pro robotporszívó

Olcsó csúcsgép

hír
Remek árú lett a tárgyfelismerős Dreame L10 Pro robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-07-22

A Roborock S6 MaxV után több gyártó is megpróbálkozik a tárgyfelismerős robotporszívókkal. A Dreame L10 Pro is kínálja ezt a lehetőséget, ami szintén egy Xiaomi termék, így rosszra egyáltalán nem lehet számítani. Ezen kívül extrém erős a gép, nagyon fejlett a térképkészítési képessége és rendkívül halk. Ehhez képest pedig egyáltalán nem drága, a csúcsgépek között az egyik legolcsóbb megoldás. Immáron elérhető EU raktárból is, és áfamentesen lehet rendelni.

5200 mAh az akkumulátorának a kapacitása, amivel ki tud takarítani akár egy 250 négyzetméteres házat is. Ez brutálisan nagy tér, valószínűleg ez mindenkinek elég lesz, de ha ennyi sem lenne elég, akkor természetesen a gép magától visszatér az állomására tölteni, majd később onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

A Xiaomi égisze alá tartozó márkák esetében az mindig jó, hogy a Mi Home appot használják, mint szoftveres környezet. A Dreame L10 Pro is ebbe az alkalmazásba integrálható, ami már egy jól kipróbált szoftver. Onnan tudjuk irányítani, időzíteni, a térképet állítgatni, megnézhetjük a kellékanyagok állapotát, állíthatunk be ne zavarj módot, és még megannyi lehetőségünk van.

A Dreame L10 Pro egy csúcs robotporszívó, ez nem vitás. A 3D tárgyfelismerés még igazi nyalánkság, csak kevés robot tudhatja magáénak. A szívóereje elképesztő, a csendessége kiemelkedő, a szoftvere pedig várhatóan jól teljesít, mint az összes Xiaomi-féle kütyü esetében. Viszont ennek ellenére az eszköz nem kifejezetten drága. Nyilván nem lehet nagyon olcsó, hiszen top gép, de ha megnézzük, hogy milyen robotokkal játszik egy ligában, akkor máris kontextusában látjuk a képet. A Roborock S6 MaxV és a 360 S10 is alulról nyaldossa a 200 000-es árat, míg az L10 Pro-t már megvehetjük Banggoodról 118 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BGCZDMLP kuponkóddal. A gép ráadásul EU raktáras, nem kell semmiféle plusz költséget rászámolni és gyorsan ki is szállítják.

hirdetés