hirdetés

Olcsó Xiaomi kütyük a DHGate-től

Hűsítő árak

hír
Olcsó Xiaomi kütyük a DHGate-től 1
írta: hajas
2020-08-13

A Xiaomi kütyük árcédulái strandolni mentek, és jó mélyre merültek. Ezt most érdemes kihasználnotok, hiszen kedvező áron vehettek robotporszívót, WiFi jelismétlőt és IP kamerát a DHGate-ről. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt vám- és áfamentes.

Xiaomi Imilab IP kamera

A Xiaomi Imilab IP kamera egy Full HD felbontású okoseszköz, amivel figyelhetitek a lakásotokat vagy a kisbabátokat a világ bármely pontjáról. Ehhez csak internetkapcsolat és egy okostelefon szükséges. A kamera 360 fokban képes forogni. Éjjellátó funkcióval látták el, így rossz fényviszonyok mellett is szétnézhettek a lakásban. Mozgás esetén automatikusan elindítja a felvételt, amit vagy SD kártyára, vagy pedig a felhőbe ment el, sőt, még riasztást tud küldeni mobilotokra, így rögtön értesülhettek arról, ha illetéktelen személy van otthonotokban. A 7DE0E9CE kóddal 27,9 dolcsiért szerezhetitek meg.

Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro jelerősítő

A Mi Wifi Repeater Pro korábban már járt nálunk, itt olvashattok bővebben róla. Ha a lakásban gyenge a WiFi jelerőssége, akkor érdemes beszereznetek. A Mi Home applikáció segítségével tudjátok beüzemelni, ezen keresztül csak rá kell kapcsolódnotok vele a meglévő WiFi hálózatotokra, majd pár gombnyomással konfigurálni azt, és már használhatjátok is. A 2,4 GHz-es frekvencián 300 Mbps-es sebességre képes, és egyszerre akár 64 eszközt tud kezelni. A 8A62C520 kóddal 15,63 dollárért tudjátok megrendelni.

hirdetés