hirdetés

Olcsó láncfűrészek minden mennyiségben

Brutális a választék az egykezesek között

hír
Olcsó láncfűrészek minden mennyiségben 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-03-16

Egy rakat láncfűrészt lehet kapni a Tavaszi Vásárunk keretein belül, a termékekből pedig Gombóc Artúr csokoládé gyűjteményéhez hasonlóan összeállítottunk egy érdekes válogatást, amiben tényleg van minden. Egykezes 4 colos, egykezes 6 colos, dupla akkus, kétkezes, brushless és szénkefés, szinte bármi kapható, amit el lehet képzelni ebben a témában. A termékeket ingyenes szállítással küldik, van amelyik EU raktárból is elérhető, ezt az adott modellnél külön feltüntettük.

Forrás: Banggood

A munkavédelem jegyében adnak hozzá kesztyűt is,

de például szemüveget nem, ezt semmiképen se  felejtsétek el felvenni a meló elkezdése előtt. Ami viszont igazán örömteli, hogy két akkumulátor is belefért a 10 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árba, amit a RendKinai119 kuponnal lehet elérni, így nem kérdés, hogy ezt kell vinni a Violeworks helyett.

6 inch-es, egykezes láncfűrészek – Bőséges választék

Ebben a szegmensben se szeri, se száma a szerszámoknak, kezdem a leggagyibbal, a Doersupp termékével, ami gyakorlatilag egy Violeworks utánzat, 6 inch-es láncvezetővel, 1000 W-os motorral és egy biztonsági retesszel. Ez is kompatibilis Makita szerszámokkal, van egy és két akkus csomag is – ez utóbbi éppen nincs raktáron -, de pl. elülső kézvédő nincs rajta. 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a RendKinai139 kóddal, de én inkább a következő terméket ajánlom.

Ami a Mensela CS-L2 és L2+, ezek gyakorlatilag azonos termékek, csak a második esetben több variációs lehetőség is van, a sorrendben harmadik kittben például „minden földi jó” megtalálható. Arra viszont figyeljetek, hogy a legelsőben nincs akku és töltő, tehát ezt csak akkor vegyétek meg, ha vannak már otthon Makita cuccaitok. A sima L2 esetében 1 vagy 2 akku és töltő, védőkesztyű, kézre húzható fólia, és a láncfeszítő szerszám a pakk része, utóbbinál a felsorolást megfejelik egy hordtokkal, egy tartalék lánccal és egy csavarhúzóval.

Ezek is Makita kompatibilis cuccok, illetve az akkuk kiírják a saját töltöttségüket is.

A motorjuk 800 W-os, ami gyengébb, mint a Doersuppnál, de simán lehet, hogy ott kummantott a gyártó, és ezekben ugyanaz az erőforrás van. A CS-L2-ért a RendKinai116 kóddal 11 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, míg a CS-L2+ esetében a RendKinai117 kód használatával 14 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek.

Olcsó láncfűrészek minden mennyiségben 6

Forrás: Banggood

Hátra van még azonban a szekció sztárja, a Nasum 6 inch-es „fenegyereke”, ami kinézetében kisértetiesen hasonlít a Stihl GTA 26-ra. Magasan ez a legjobb cucc az összes közül, cserébe a legdrágább is, a RendKinai144 kóddal 30 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ezt a felárat viszont tényleges tartalommal töltötték fel. Először is, ebben állítólag brushless motor van, ami tartósabb, mint a szénkefés megoldások, másodszor az akkuja 3 Ah-s tehát 50%-kal több energiát tárol, mint jellemzően a konkurensek. Ezen is van biztonsági retesz, és kapott automatikus láncolajozót is, amivel a kínai ellenlábasai nem büszkélkedhetnek.

Az oldalán van egy tekerőgomb, amivel szerintem a láncfeszességet lehet utánállítani, ahogy a nagyobb, 10 colos Nasum modellen is, de erre egyértelmű utalást nem találtam a leírásban.

8 inch-es, egykezes láncfűrészek – Egy legény van csak a gáton

Egyetlen értelmes 8 inch-es, egykezes láncfűrészt találtam jóárasítva, ez pedig a  Mensela CS-L3, ami a CS-L2 mentalitását viszi tovább, csak a láncvezető 2 inch-csel hosszabb. Ez is számtalan kiszerelésben – összesen ötfélében – kapható, egyesek cseh raktárból is elérhetők, a RendKinai119 kupon viszont csak a kínai raktárra működik. Az első kitben nincs töltő és akkumulátor, úgyhogy ez megintcsak a Makita tulajdonosoknak lehet érdekes, viszont ez csak 18 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., cseh raktárból.

Kínai raktárból viszont már 24 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az egy akkus variánsért – ebben viszont van táska és szemüveg -, amiben pedig két telep van, az 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ezekhez is a RendKinai119 kódot kell használnotok.

A sok összeg után most nézzük, mit tud a láncfűrész. Először is, 18V-os 4 Ah-s az akku, amivel már elég sokáig lehet dolgozni, ráadásul a motorja is brushless, ami jóval tartósabb, mint a szénkefés megoldások.

Rendelkezik láncolajozással is, így nem kell kézzel felvinni a folyadékot,

illetve ezen is van biztonsági retesz, ami nem engedi, hogy véletlenül elindítsátok a fűrészt. Nagy hibája viszont, hogy nem fékezi automatikusan a láncot – a védőrács előrehajtásával sem, mint a komolyabb modellekben -, így a ravasz húzása után még viszonylag sokáig forog a vágóél. A láncfeszítés egy sima csavarhúzóval történik, ami kevésbé kényelmes, mint a puszta kézzel tekerős megoldások, de legalább nem kell leszedni miatta semmilyen burkolatot. A nagy dilemmám az, hogy ennyiért már el lehet hozni a Nasum 10 inch-es megoldását is, ami csak 17 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a RendKinai145 kóddal, és az egy tisztességes, kétkezes láncfűrész.

Végezetül pedig egy érdekesség: az összes Mensela termékhez lehet venni sokkal nagyobb kapacitású akkumulátorokat, amit ezen a linken értek el. Használjátok hozzá a RendKinai115 kódot, így 6700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül egy 5 Ah-s ami a gyári 2 Ah-s több mint duplája kapacitásban.

hirdetés