hirdetés

Olcsó kütyük a TomToptól

Akcióhullám

hír
Olcsó kütyük a TomToptól 1
írta: hajas
2020-08-18

Megérkeztek a TomTop legújabb akciói, ebből kiválogattam nektek a legjobbakat. A cikkben találtok TWS fülhallgatót, robotporszívót, szappanadagolót és elektromos fogkefét is. Mindegyik termék az árazása vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

Érintésmentes szappanadagoló

A járvány miatt óriási népszerűségre tettek szert az érintésmentes szappanadagolók. Ha ti is szeretnétek egyet, akkor a TomTop-ról jó áron tudtok beszerezni egyet. Ez a kütyü 350 milliliteres tartállyal rendelkezik. Ha a készülék elé helyezitek a kezetek, akkor másfél másodperc után egy kézmosásra elegendő hab jut a tenyeretekbe. 5800 forintért rendelhetitek meg.

Xiaomi Air 2 SE

A Xiaomi Air 2 SE az Air 2 széria legolcsóbb, legkisebb tagja. Külsőre nagyon hasonlít a drágább modellekre, a bölcsőt viszont átalakították. Egy töltéssel 5 órán keresztül hallgathattok velük zenét, a töltődoboza pedig további 15 órányi energiát tárol magában. Ha kiveszitek a fületekből, akkor automatikusan megáll a zene, ami szerintem nagyon hasznos funkció: ha például sportoltok, és véletlenül kiesik, akkor rögtön észreveszitek, hiszen nem szól a muzsika. Oldalain érintésérzékeny felületeket találtok, vagyis anélkül válthattok számot vagy fogadhattok hívást, hogy elő kellene vennetek a telefonotokat. 9700 forintért a tiétek lehet.

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

A Mijia T100 egy belépőkategóriás elektromos fogkefe, ami ugyanolyan jól tisztítja a fogaitokat, viszont a legtöbb konkurens gyártó termékénél jelentősen kedvezőbb áron vásárolhatjátok meg. Egy töltéssel 30 napon keresztül működik, az akkut pedig a mellékelt USB kábellel tölthetitek fel. 2 perc után automatikusan kikapcsol, ezt az időt a szerkezet négy részre osztja fel, így tudni fogjátok, hogy mennyi idő van még hátra a fogmosásból. 3200 forintért rendelhetitek meg.

hirdetés