hirdetés

Olcsó füles és elektromos roller a Geekbuyingnál

Ha kicsi a budget

hír
Olcsó füles és elektromos roller a Geekbuyingnál 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2023-05-24

A Geekbuying ma az ár mentén válogatta ki az ajánlatait, ugyanis egy viszonylag olcsó fülhallgató mellé egy nagyon olcsó elektromos rollert küldtek nekünk a mai cikkünkhöz. Az előbbi a méltán híres Tronsmart terméke, amiben nem kellett csalódnunk a tesztünk során, a másik pedig a Joyor A3, ami főleg az ára miatt lesz sokak számára csábító.

Joyor A3 elektromos roller

Nem gyakran tudunk írni 100 000 forint alatt kapható elektromos rollerekről, mert általában elég semmirekellő gépeket adnak ebben az árkategóriában, azonban a Joyor A3 nem tűnik rossznak. Ami rögtön kitűnik, az a 350 wattos motor, ami még a magasabb árkategóriákban sem mindig alap. Ezt az erőforrást egy 36 voltos, 7,8 Ah-s akkumulátor látja el energiával, és itt tetten is értük az alacsony ár legfőbb okát. Ezzel az aksival ugyanis nem fogtok sokáig száguldozni, a gyártó szerint 20-25 km-re elég a nafta, azonban inkább 20 alá saccolnánk ezt valós körülmények között. A maximális sebesség 25 km/h, ami a 8 colos, tömör kerekeken bőven elég is.

Érdekesség, hogy a rollerre nemcsak első és hátsó világítás került fel, hanem a fellépő oldala is kapott RGB fényeket, amit, most figyeljetek, a rollerhez tartozó applikációból tudtok személyre szabni. Igen, még applikáció is tartozik ehhez a géphez. Nincs viszont fancy tárcsafék, marad az elektronikus lassítás, illetve a hátsó sárvédő taposása ennél a modellnél. A terhelhetősége 120 kg, a roller saját tömege pedig 15,1 kg. Ennél többet nem is igazán lehet elmondani erről a járgányról, azon kívül természetesen, hogy rendkívül olcsó. Az NNNALLJOA3  kuponnal már 84 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet lengyel raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés