hirdetés

Olcsó drónon repül a telefon és a tablet

A szokásos Hekka cuccok, rengeteg kuponnal

hír
Olcsó drónon repül a telefon és a tablet 1

Forrás: Hekka.com

írta: Don Kartács
2022-11-08

A Hekka nem tétlenkedik, három újabb terméket – egy Xiaomi drónt, egy Ulefone telefont és egy Lenovo tabletet – dobott fel a szerencsekerékre, és mindegyikhez jár kupon is. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a vásárlási spektrumot egy kuponokkal teli táblázat segítségével tovább tágíthatjátok. Minden Hekka termék ára tartalmazza az áfát, a szállítás pedig ingyenes.

Ami a szenzorokat illeti, a WiFi 6 és az 5G-s modem is ott van a fedélzeten, sőt kétsávos GPS is, vagyis jóval pontosabb, mint a hagyományos egysávos megoldás. Specialitás a uSmart csatlakozó, amivel külső szenzorokat lehet hozzákapcsolni, például endoszkópot, nagyítót vagy éppen éjjellátó kamerát. Az NFC-t és a 3,5 mm-es jacket szinte már meg sem kellene említenem a kameraegyüttes mellett. 108 Mp-es a fő kamera, mellette egy 5 MP-es makró található, amivel akár 50x nagyítás is elérhető, de a legérdekesebb részegység a FLIR által gyártott hőkamera, ami számtalan szakembernek jön majd jól. Operációs rendszer szinten a 12-es Androidot futtatja, viszont arról nem szól a fáma, hogy valami spéci kezelőfelületet kapott-e.

Az Ulefone Power Armor 18T telóért a HK18T  kóddal 208 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a pénztárnál hagynotok.

Fimi X8SE 2022 drón – Felfrissítve 3 év után

Évekkel ezelőtt teszteltük a Fimi drónját, ami a Xiaomi ökoszisztéma tágabb környezetébe tartozik, és igazából semmi érdekes nem lenne ebben a gépben, ha nem fejlesztettek volna jelentősen a hardveren. A 4K képes kamera ½ inches Sony CMOS szenzort használ, az apertúra értéke f1.6, illetve képes a HDR technológiát is használni. Ennél persze fontosabbak a „cinematic” módok, amiket a drón tud, van egy „super night scene shooting”, vagyis egy éjszakai mód, képes a tárgykövetésre – smart tracking –, fel lehet venni a térképen pontokat, amiket a drón lerepül – flight plan –, képes körözni egy célpont körül, time-lapse videót készít, vagy ha azt szeretnétek, akkor panoráma fotót is. A kamerával digitálisan zoomolni is lehet háromszoros nagyításig.

Ami a repülési időt illeti, egy akkumulátorral 35 perc, míg a távirányító hatótávolsága 10 kilométer, de mindkét szám az ideális esetet tükrözi. A drón természetesen GPS-szel és egy optikai szenzorral is tartja a pozícióját, utóbbival leszállóplatformra is képes leereszkedni. Természetesen van telemetria, de ezt ebben az ársávban meg sem kellene említeni. Mivel olyan drónt még sosem láttam, ami az égen ragadt volna, ezért számtalan biztonsági funkcióval is rendelkezik az X8SE, ami védi a lezuhanástól. Automatikus hazatérés, szélerősség riasztás, túlterhelés elleni riasztás, alacsony fesznél visszatérés, repülési tilalmi zónák figyelése és hasonlók. Nyilván nem hozza egy DJI szintjét, de nem is kérnek érte annyit.

A Fimi X8SE 2022 drónért a HKX8SE  kuponnal 148 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell kicsengetnetek.

Lenovo XiaoXin Pad 2022 – Szolid teljesítmény

Annak idején vettem én is egy XiaoXin tabletet, 4 éve szolgálja hibamentesen a családot. A trükk az, hogy a XiaoXinnek van egy EU-s verziója is, ami drágább, az enyémet Tab 4 8 Plusnak hívják, szóval ennek a modellnek is van egy párja valahol az európai piacon, így a fura nevű variánstól sem kell tartani. Már csak azért sem, mert a globális ROM-mal szerelt tablet fő részegységét a Snapdragon szállítja a 680-as SoC személyében, amihez 4 vagy 6 GB RAM és 64 vagy 128 GB háttértár társul. Az akkumulátora 7700 mAh kapacitású, ami 12 órányi videózásra ad lehetőséget, és 20 W-os gyorstöltéssel lehet telepumpálni.

A kijelző 10,6 colos, 2K felbontású – 1200×2000 pixel – IPS panel,

ez már kellően nagy ahhoz, hogy filmeket nézzetek rajta, a fényereje pedig 400 nit, ami zárt térben bőven elégséges. A hardver az Android 12-es verzióját futtatja, amin a ZUI kezelőfelület dolgozik, különböző extra funkciókkal. Természetesen a rendszer a stylust is támogatja, így digitális jegyzetfüzetnek is használhatjátok a tabot. Ezzel a hardverrel bőven lehet játszani is, amit 4 darab hangszóró is támogat, ennyit már nem tudtok a kezetekkel sem eltakarni, tehát a hang nem nagyon szenved majd csorbát. A WiFi kétsávos, BT szabványból az 5.1-et támogatja és egy micro SD kártyahellyel is bővíthető a háttértár.

Tekintve, hogy a nemrég tesztelt N-One tablet 37 700 forintba került és sokkal gyengébb minden téren, a Lenovo XiaoXin nem is drága, a tabletért a HKXIAOXIN  kuponnal 58 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni.

Milyen cuccok vannak még?

A Hekka nem aprózta el a kínálatot, nemcsak a fenti 3 termékre, hanem számtalan másikra is adott kuponkódokat, ezeket táblázatos formában tesszük közzé. Érdemes még az alábbi, nem termékhez kötött kuponokkal is próbálkozni az oldalon:

  • hekkahu10 : 26 EUR elköltése esetén 10 EUR kedvezmény
  • HK5OFF : 3 EUR kedvezmény elektronikai cuccokra
Termék neveRaktárKuponkódÁr
Powkiddy Q90 konzolCNHEKKAHU10 12 400 Ft
Ulefone Armor X6 ProHKHEKKAHU10 40 100 Ft
Ulefone Power Armor X11 Pro strapatelefonHKHKX11 52 100 Ft
Ulefone Note 14 telefonHKHKNOTE14 32 100 Ft
ASUS ROG Phone 6 telefonHKHKASUS6ROG 411 100 Ft
Ulefone Armor 17 Pro strapatelefonHKHK17PRO 114 700 Ft
Xiaomi Mi Band 7 ProCNHK7PCN 24 100 Ft
Ulefone Note 13P okostelefonHKHK13P 52 100 Ft
SJCAM Sj10 ProCNHKSJ10 63 800 Ft
Anker Soundcore Liberty Air 2 fülhallgatóCNHKAIR2PRO 32 100 Ft

hirdetés