hirdetés

Okos mérlegek a tudatos életmódhoz

Olcsósító kuponokkal megspékelve

hír
Okos mérlegek a tudatos életmódhoz 1
molcsa
írta: molcsa
2021-11-20

Az okos mérlegek nagyon hasznos társak lehetnek a tudatos életmód kialakításában. Segítségükkel ugyanis nemcsak a testtömegünket tudjuk megmérni, hanem megmutatnak még egy rakás fontos adatot a szervezetünkről. Ilyenek pl. a BMI index, a testzsír százalék, a vízhányad, az izomtömeg, a túlsúly visszajelzés és a becsült életkor a paraméterek alapján. Így sokkal részletesebben követhetőek egy fogyókúra vagy edzésterv hatásai. Két ilyen okos eszközre sikerült kupont szereznünk, mindkettő a Banggood EU raktáraiból érkezik, így néhány nap alatt megjön a csomag, és semmilyen plusz költséget nem kell rá fizetni.

BlitzWolf BW-SC3

A BlitzWolf egy korábbi okosmérlegét, a BW-SC1-et teszteltük is, és eléggé bejött. Az utódja, a BW-SC3 komoly arculatváltáson esett át, a korábbi lekerekített széleket és a fehér színt lecserélték egy szögletesebb, fekete üveglapra, így egy sokkal futurisztikusabb külsőt kapott a készülék. Maximális teherbírása 180 kilogramm, a testtömegeteket pedig 100 grammos pontossággal méri. Már nem elemmel, hanem a beépített 7000 mAh-s akkuval működik, amit USB porton keresztül tölthetünk fel.

13 különböző adatot képes meghatározni: testtömeg, BMI, testtömeg zsír nélkül, testzsír százalék, vízhányad, izomtömeg, zsigeri zsír, protein tömeg, csonttömeg, kalória. Szintén képes értekelést adni a fizikumunkról és becslést az életkorunkról. A begyűjtött adatokat WiFi kapcsolaton keresztül küldi el a mobilappba, így könnyen nyomon követhetjük a változásokat, melyek segíthetnek a kívánt céljaink elérésében. A BW-SC3 most 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg a BGNOXP25  kuponkóddal.

hirdetés