hirdetés

Nyerjetek egy OnePlus 7 Pro okostelefont

Pörög a Geekbuying

hír
Nyerjetek egy OnePlus 7 Pro okostelefont 1
írta: Rolla
2019-06-22

Tényleg nem aprózza el a Geekbuying a 7. évfordulóját, hiszen a bemelegítő kupongyűjtögetés után most még nagyobb díj a tét: megnyerhetitek a legújabb kedvencet, a OnePlus 7 Pro okostelefont. Ha már elvesztetek a mobilnevek között, akkor ez az a típus, aminek az Asus Zenfone 6 és a Xiaomi Mi 9T mellett pop-up kamerája van, remélem, így kicsit szűkült a kör. Emellett kisebb ajándékokra is pályázhattok, ezért mindenképp megér egy próbát. Ha pedig a biztosra szeretnétek menni, akkor válogassatok az akciós termékek között, hiszen többek között a Xiaomi Mi Band 4-et is beszerezhetitek most ajándék védőfóliával és szíjjal.

A külseje engem a Samsung Galaxy S szériára emlékeztet, ami leginkább a nagy, 6,67 colos hajlított AMOLED kijelzőjének köszönhető. Egyéb képességekben is tartja a lépést az itthon régóta népszerű márkával, így például a 4G és a B20 sem maradt le a specifikációk listájáról, ami a stabil mobilnetezésért felelős. A gyártó ígérete szerint a 4.000 mAh-s aksival gond nélkül végigtolhatjátok a napot töltés nélkül, lemerülés esetén viszont gyorstöltéssel újra életet lehelhettek bele.

A 6/128-as verzió 223.000 forintba kerül a GKBPHS10 kóddal. Szállítási módnál válasszátok az EU Priority Line-t, így további költségekkel sem kell számolnotok.

Nyerjetek egy OnePlus 7 Pro okostelefont 3

Xiaomi Mijia Seabird 4K akciókamera

A piacon az egyik legolcsóbb natív 4K kamera a Xiaomihoz tartozik, hiszen 30.000 forintért rendelhetitek meg EU Priority Line-nal, szállítási díjjal együtt. Ezzel elérték, hogy immáron nem csak a szponzorált extrém sportolók kiváltsága ez az eszköz, hiszen a GoPro megjelenése után sokáig nem lehetett az átlag közönség körében ilyen kicsi, profi kamerával találkozni. Az SJCAM már sokat tett azért, hogy bárki számára elérhető legyen, de még így is tudott jobb árajánlatot dobni a Xiaomi. Nyári szezonban esküvőkön, nyaraláskor, strandoláskor vagy külföldi utazások alkalmával is izgalmas felvételeket készíthettek.

Teclast F6 Pro laptop

Ha az ára miatt eddig csak messziről szemléltétek a minden irányba hajtható Lenovo Yogát, akkor érdemes megnéznetek a Teclast F6 Pro laptopot, a kialakítás ugyanaz. Mivel 360 fokban nyitható, ezért használhatjátok tabletnek, notebooknak vagy az érintőképernyője miatt rajztáblának is, amire akár Stylus-szal is írhattok és firkálhattok. Képernyőméretét – ami 13,3 coll – pont az F5 és az F7 közé lőtték be, ráadásul az IPS, Full HD kijelző a nálunk lévő Teclast F7 Plus alapján jól sikerült.

A külsőségeken túllépve egy Intel Core M3-7Y30 processzort találhattok a gépben, ami például a Teclast F7 Plus-hoz képest nagy előrelépés, ezzel már a netezésen és filmnézésen kívül akár még képeket is szerkeszthettek Photoshopban. Előre telepített Windows 10-zel érkezik, így erre sem lesz gondotok. A gép további különlegességei tartozik az ujjlenyomat-olvasó, az USB 3.0, a Type-C port és az SSD. 160.000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, és válasszátok az EU Priority Line-t, hogy további költségekkel már ne kelljen számolnotok.

Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő

Ha még nem szereztétek be a legújabb Mi Band 4-et, akkor most csekkoljátok, hiszen védőfólia és egy plusz szíj is jár most hozzá. A Mi Band 4 az első színes kijelzős darab a szériában, ráadásul jóval nagyobb lett a megjelenítője. A 0.95 colos AMOLED képernyőn akár erős napsütésben is jól olvashatóak az üzenetek, a pulzus, a megtett lépések száma és a bejövő hívások is.

Attól, hogy új funkciókkal bővült, természetesen az eredetileg neki szánt feladatokat is ellátja, így a futást, biciklizést, sétálást, sőt, – mivel 50 méterig vízálló – az úszást is tudja monitorozni, ezért ha szeretnétek fejlődni, vagy egyszerűen csak szükségetek van egy kis extra motivációra, akkor az applikációjával összekapcsolva nyomon követhettek minden lényeges adatot, a távtól kezdve az elégetett kalóriák számáig. A 3B5Z03GJ kóddal 10.000 forintba kerül a fentebb említett szíjjal és védőfóliával együtt.

Azért dobjatok egy üzit, ha megnyertétek a telót, de addig is nézelődjetek az új oldalunkon, aminek az új funkcióiról itt olvashattok.

hirdetés