hirdetés

Nyári nyalánkságok olcsón a Hekka honlapján (frissítve)

A Mi Band 7 karperec és a Wuben C3 elemlámpa még olcsóbb lett

hír
Nyári nyalánkságok olcsón a Hekka honlapján (frissítve) 1

Forrás: Hekka

írta: Don Kartács
2022-06-29

A Hekka egy feltörekvő versenyző a retail piacon, emiatt elég jó árakat szokott adni mindenféle termékekre. Most a teljesen új Mi Band 7 és a régebbi, de kiváló Wuben C3 elemlámpa kelleti magát jutányos áron, előbbiért 12 800 Ft-ot kell kicsengetni, ha bepötyögitek a HekkaMiB70707  kódot, míg az utóbbiért 4500 Ft-ot kell fizetnetek a Hekka05312 kóddal, és ebben már benne van a hozzá adott akku is. Ezek elég erős ajánlatok, én nem hagynám ki.

A kompakt kis cuccért a Hekkán a HekkaMiB70707  kuponkóddal csak 14 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás ingyenes, és ez az ár már az áfát is tartalmazza.

Wuben C3 – Kényelmes mindenes

Tombol a nyár, amikor mindenki olyan aktivitásokkal múlatja az időt, mint a sátorozás, a kirándulás, a túrázás és még egy sor másik tevékenység. Ilyenkor jön jól egy elemlámpa, hogy a sötétben végzett aktivitásokat egy kicsit kényelmesebbé tegye. Ilyen eszközökből viszont még olcsón is csak olyat érdemes venni, amihez adnak gyárilag akkut – mert ez élből kb. +3000 Ft költség lenne –, és amit USB-n keresztül lehet tölteni, mert akkor nem kell egy külön töltőállomás az elektronok beviteléhez. A Wuben C3 természetesen ilyen, szóval ezt a szintet már meg is ugrotta. Mint az összes hasonló terméket, ezt is repülőgépipari alumíniumból készítik, a végén egy klipsszel és egy csuklópánt hellyel, így a rögzítés is megoldott.

A másik fontos kiválasztási szempont nyilván a „teljesítmény”, amit elemlámpák esetében leginkább a kibocsájtott fénycsóva erejével jellemeznek. Ez a C3 esetében 50/80/140/1200 lumen, a különböző módokhoz tartozó üzemidő pedig az alábbiak szerint alakul: 143/20/3,5/2,5 óra. A 4 hagyományos világítási mód mellett tud stroboszkópot és SOS módot is, illetve a külső behatásokat is jól bírja, IP68 szerint áll ellen a folyadékoknak, de pl. az ütéseket és a leejtést is elviseli. A C3 teljes típusneve egyébként C3 P9, ami az Osram P9 LED-re utal, szóval nem egy noname szutyok világít elöl. És hogy honnan tudom ezeket, ha a Hekka oldala nem írja? Onnan, hogy tesztelük a lámpát és kifejezetten meggyőző volt a minősége.

Ahogyan az ára is az, még a gyenge forint mellett sem kérnek érte többet a Hekka05312  kuponnal, mint 4500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás ingyenes, és adnak hozzá egy akkut is, szerintem ilyen egy jó deal.

hirdetés