hirdetés

Nyári leárazás a Geekmaxinál

Helló nyár!

hír
Nyári leárazás a Geekmaxinál 1
írta: hajas
2020-06-17

A Geekmaxi is begyújtotta az akció rakétákat, számos termékhez juthattok hozzá kedvezményesen. Az akció tegnap kezdődött, és egészen a hónap végéig, június 30-ig tart. A Geekmaxi csak EU raktáras termékeket árul, így néhány nap alatt, áfamentesen kézbesítik a kiszemelt kütyüket, ráadásul mindenre két év garanciát vállalnak.

Xiaomi JIMMY JW31

A Jimmy JW31 vezeték nélküli magasnyomású mosó nagyszerű társ lesz a kerti munkában, például az autótisztításban, a róla készült tesztünket itt olvashatjátok. A dobozban 3 kiegészítőt találtok: egy mosószer adagolót, egy állítható lándzsát, valamint egy állítható szórófejet, amivel több különböző módon tudjátok porlasztani a vizet. 3/4 colos tömlőt tudtok csatlakoztatni hozzá, de a dobozban találtok egy rövidebb csövet is, így akár egy vödör víz is elég a mosáshoz, nem szükséges vezetékes vízhez csatlakoztatni a készüléket.

ECO módban akár 45 percen keresztül működik a gép, ennyi idő alatt pedig simán le tudjátok mosni a verdátokat vagy a bringátokat. A JW31HU kóddal 41 400 forintért lehet a tiétek.

Roborock S5 Max

A Roborock S5 Max az egyik legjobb robotporszívó a piacon, amit már mi is kipróbáltunk, részletes tesztünket itt olvashatjátok. Egyik legnagyobb újítása az intelligens vízadagoló rendszer, ami pumpán keresztül adagolja a szükséges mennyiségű folyadékot a törlőkendőre. Felmosás közben okosan kikerüli a szőnyegeket, így azok nem lesznek csuromvizesek. Képes felismerni a lakás különböző helyiségeit, ami azt jelenti, hogy akár különböző programokat, időpontokat adhattok meg a robotnak, hogy mikor melyik szobát takarítsa és milyen üzemmódban. Az oldalkefe már szilikonból készül, ami azért jó, mert a hajszálak nem gabalyodnak bele olyan könnyen, valamint nem kopik annyira, mint az elődökön használt nylon kefék. A 46sSXZK6 kuponnal 136 300 forintért lehet a tiétek, fehér színben.

CleanseBot UV fényes fertőtlenítő robot

Végül a CleanseBot újdonságát mutatom meg nektek. A kis méretű robot UV fénnyel öli meg a baktériumokat például az ágyneműkön, használati tárgyakon. Magától is képes mozogni, de a tetején találtok egy fogantyút, amivel szinte bármilyen felültetet le tudtok fertőtleníteni. Kis mérte miatt akár utazáskor is magatokkal vihetitek, ráadásul power bankként is használhatjátok az egyébként Type-C kábellel tölthető kütyüt. 20 700 forintért lehet a tiétek, ha használjátok a zYxC7Ifc kódot.

Ha még több akciós termékre vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el erre az oldalra, ahol még több kütyüt találtok. A NEWGEEKMAXI kóddal pedig minden termék árából 3% kedvezményt kaptok.

hirdetés