hirdetés

Nyakunkon a nyár, csakúgy, mint a Summer Big Savings

Powered by Geekbuying

hír
Nyakunkon a nyár, csakúgy, mint a Summer Big Savings 1
írta: hajas
2021-05-31

Szinte hihetetlennek tűnik, de ma van a tavasz utolsó napja, holnap pedig beköszönt a naptári nyár. Sajnos az időjáráson ez még egyáltalán nem látszik, de ha minden igaz, hamarosan itt a jó idő. A Geekbuyingnál is nagyon várják a nyarat (na meg pénzt akarnak keresni), így már ma elrajtolt a Summer Big Savings, melynek keretein belül számos elektromos járművet és sportkiegészítőt vásárolhattok meg kedvezményekkel, néhány termékhez pedig extra kuponokat is szereztem.

Kugoo S1 Plus

A Kugoo S1 Plus az előbb bemutatott S1 ráncfelvarrott változata. Gyakorlatilag ugyanazok a paraméterek jellemzik, mint az elődöt, vagyis a hatótávja 30 km, a végsebessége 30 km/h, a terhelhetősége pedig 120 kg, azonban néhány dolgon változtattak. Például lecserélték a kijelzőt, amiről erős napsütésben is könnyen leolvashatók az adatok. Átalakították a LED világítást is, illetve talán a legfontosabb, hogy sokkal könnyebb az újabb modellt összecsukni, mint a korábbit. Értelemszerűen az ára is magasabb, a SPORTS05 kóddal 94 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Lengyelországból, ingyenes szállítással.

HIMO Z20 és C20

A HIMO Z20 egy elektromos kerékpár, ami 20 colos kerekeket kapott. A jármű hatótávja tisztán elektromos üzemmódban eléri az 50 kilométert, de ha ti is beszálltok a hajtásba, akkor a 80 km is elérhető vele, maximális sebessége pedig 25 km/h. Az akkumulátora kivehető, így ha például társasházban laktok, akkor nem kell felcipelni az egész bringát a lakásba, és mivel összecsukható a bringa, így a tárolóban sem foglal sok helyet. Pumpát nem kell külön magatokkal vinnetek az útra, hiszen a nyeregcsőbe beleépítettek egyet, így szükség esetén rögtön tudtok fújni a kerekekbe. Hatsebességes Shimano váltóval vértezték fel, de kapott első és hátsó LED világítást is. A GKB657S kuponkóddal 219 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Lengyelországból. A HIMO C20 ugyanezeket a paramétereket tudja, egyedül a kialakítása más. A C20-at nem lehet összecsukni, csak a kormányt tudjátok lehajtani, az akkumulátort pedig a vázból emelhetitek ki, míg a Z20-nál össze kell csukni a biciklit, hogy az aksit kivehessétek belőle. A C20-at a SPORTS05 kóddal 223 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, szintén lengyel raktárból és ingyenes szállítással.

hirdetés