hirdetés

Navee rollerek ajándékkal a Geekmaxiról

A V50 és V40 modellek január 31-ig akciósan vásárolhatók meg

hír
Navee rollerek ajándékkal a Geekmaxiról 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-01-19

A Geekmaxi január 18. és 31. között akciót hirdetett a Navee V50 és V40 elektromos rollerekre, de most még jobban lenyomtuk az árakat, hiszen kupont is szereztünk hozzájuk. A promóció ideje alatt egy Eleglide 5 márkájú 1,2 méteres számzárat is kaptok melléjük. Mindkét típus 10 colos kerekeken gurul és összahajtható, a legfőbb különbségük a nevüknek megfelelően, a hatótávjukban keresendő.

Ha a Geekmaxin használjátok a WCquPsDh  kuponkódot, a Navee V50 rollert 180 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni. Európából szállítják, és egy ajándék számzárat is kaptok mellé.

Navee rollerek ajándékkal a Geekmaxiról 8

Forrás: Geekbuying

Navee V40 elektromos roller

A V40 elektromos roller az előbb bemutatott V50 kistestvére, a különbség közöttük a motorban, az akkumulátorban és ezáltal a hatótávban rejlik. Ez a gyengébb modell egy 525 wattos motort kapott, amivel a 15 fokos lejtőket is le tudjátok küzdeni. A kisebb motorhoz egy kisebb, 36V-os 7,8Ah-s kapacitású akku dukál, amellyel akár 40 km-t is meg tudtok tenni. Ez is összecsukható és 120 kg-ig terhelhető, a mérete 1140x483x1189 mm és 16,2 kg. Tavaly járt nálunk is egy példány, olvassátok el korábbi cikkünket is.

Használjátok a Geekmaxi 95AJF1R7  kuponját, így az ajándék zárral már 138 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok.

hirdetés