hirdetés

Nagyszabású elektromos járgány leárazás a Geekbuyingon

Rollerek, bringák, gördeszkák és egyéb kiegészítők a kínálatban

hír
Nagyszabású elektromos járgány leárazás a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-03-31

Így tavasz elején van igazán szezonja a mono-, bi-, tricikli, esetleg roller vásárlásának. Sajnos ilyenkor az árak pont ezért magasabbak is, a leárazások inkább a nyár vége felé, ősszel jellemzőek. Természetesen akkor se rossz ötlet ezeket beszerezni, kihasználva a jobb árakat, hiszen mint tudjuk nyár lesz jövőre is, viszont most a Geekbuying szakított ezzel a hagyománnyal és már tavasszal beindítja eddigi legnagyobb elektromos közlekedési eszköz akcióját. Érdemes most megrendelni a régen kinézett bringát vagy rollert, mert az árak soha nem látott mélységben vannak. A márciusi akció is él még a mai napon, abból is tudtok csemegézni.

Eleglide M1

A gyártó kisebbik elektromos biciklije is járt már a szerkesztőségünkben, nagyon jól vizsgázott tesztünkön. Az ára most az akkori árhoz képest 23 000 forinttal olcsóbb, szóval igazán megérős a mostani promóban megvenni, hiszen egy korrekt elektromos bringát kapunk 200 000 Ft alatt, ami sokáig elképzelhetetlen volt.

A kerékpáron ugyan nincsenek prémium alkatrészek, de mindenből megkapta a belépőszinten elvárható minőségű darabokat, hogy ne legyen kifogásolható egyetlen eleme sem. Emiatt nem is villant igazán nagyot semmiben, kivéve a hatótávot 65 km-re elég energiát tárolnak az akkumulátorok -, ami viszont a legfontosabb tulajdonságok közé sorolandó egy ilyen termék esetében. Dizájn tekintetében nagyon rendben van, a használhatósága csak néhány ponton kifogásolható – pl. a pedálszenzor miatt kis lökésekre is megindulás -, nagy általánosságban tökéletesen megfelelő. Mindezt úgy sikerült elérnie a gyártónak, hogy a 6T5VD43Q kuponkóddal 221 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os kerékpár EU raktárból szállítással is jelentősen a hazai alternatíváknál jobb áron kapható. Városi használatra vagy kisebb túrákhoz kiemelkedően jó ajánlatnak gondolom.

Eleglide M1 Plus

Az Eleglide M1 feltuningolt változata is elérhető a Geekbuying elektromos eszköz vásárán. A Plus modell nagyobb aksit kapott, aminek a kapacitása immáron 12,5 Ah, amivel egyenesen arányosan az egy feltöltéssel megtehető távolság is megnőtt. A gyári adatok szerint akár 100 km-re is elegendő benne a szufla. Különbség még, hogy a nagyobbik testvér már egy jóval informatívabb LCD kijelzőt kapott, ahol leolvashatjuk a pillanatnyi sebességet, a megtett kilométereket, az akkumulátor töltöttségét, valamint a rásegítés mértékét is. Ezenkívül a két bringa nagyjából egyforma

A tudásbeli különbségek az árban is megmutatkoznak, de persze még így is nagyon jó a deal, hiszen jóval kevesebbet kell érte fizetünk, mint a versenytársak hasonló tudású bringáiért. Egészen pontosan 276 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a szállítás ingyenes és az európai raktárból hamar megérkezik. Rendeléskor ne felejtsétek el beütni a 6T5VSZM9 kuponkódot, hogy a kedvezményes áron vásárolhassátok meg a kerékpárt.

hirdetés