hirdetés

Márciusi Mega leárazás a Geekbuying oldalán

Rengeteg kupont és akciós terméket találhatunk a webshopban

hír
Márciusi Mega leárazás a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

Norbi
írta: Norbi
2022-03-21

A Geekbuying egy remek akciót hozott nektek márciusra. Most érdemes megvenni a régóta kinézett, vagy a kosarunkban porosodó terméket, mert ha ügyesek vagytok az akciós árak mellett sok, minden termékre  felhasználható kupont is be tudtok gyűjteni. Kuponokat többféleképpen tudtok szerezni, ezek módját picit lejjebb áruljuk el. Kuponvadászatra felkészülni!

A kuponok begyűjtéséhez első körben el kell látogatnotok a promóció főoldalára, ha ott megadjátok az email címeteket és rákattintotok a subscribe gombra, máris gazdagabbak vagytok egy 4 dollár értékű kuponnal, amit 40 dollár feletti vásárláskor tudtok felhasználni. Ha minden nap bejelentkeztek a daily check in részen, akkor 3 nap után egy 5 dolláros, 4 nap után egy 7 dolláros, 7 nap után pedig egy 10 dolláros kupon üti a markotokat. A már megszerzett kuponokat a My Account menüben találjátok. Ezek mellett kaptunk még több, mindenre felhasználható kódot is, amik az alábbiak:

2 dollár kedvezmény minden elköltött 20 dollár után (maximum 10 dollár): 22MARCH1 
5 dollár kedvezmény 50 dollár fölött: 22MARCH2 
15 dollár kedvezmény 200 dollár fölött: 22MARCH3 
50 dollár kedvezmény 650 dollár fölött: 22MARCH4 

A kuponok mellett, nagyon sok termék árát mélyen levitte a Geekbuying, ezek közül párat ki is emeltünk nektek.

Ultenic K10

Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe az ULTENICK10  kuponkódot, akkor 37 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekbuying EU raktárából, ingyenes és villámgyors szállítással.

Táblázatunkban további remek termékeket találtok, amelyeknek most az ára is különösen kedvező. Ez persze csak pár kiragadott példa a több száz akciós termék közül.

KépTermékKuponkódÁr (szállítással együtt))
Tronsmart Sparkle gamer headsetNNNTSSPARKLE037400 Ft
Tronsmart Apollo Air658ETYCU9700 Ft
Kugoo Kirin S4NNNKRS4142 000 Ft
Flashfish power stationNNNINFLUENCER67 400 Ft

hirdetés