hirdetés

Nagyon olcsó lett a Shunzao hajszálgyilkos porszívója

Csúcsgép 60 000 alatt

hír
Nagyon olcsó lett a Shunzao hajszálgyilkos porszívója 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2023-11-10

A Shunzao Z11 Max egy nagyon jól eltalált állóporszívó, ami nemcsak a magas szívóerejével vonzza be a vásárlókat, hanem a jó felépítése és a hajszálakat elvágó motoros keféje miatt is nagyon népszerű. Az általunk is tesztelt gépet már 1,5 éve én használom, és hajszálakat még soha nem kellett a keféjéről levagdosnom, miközben remekül teszi a dolgát. A kezdeti 80 000 forintos árával együtt is szinte tökéletesre értékeltük, azóta viszont sokkal olcsóbb lett, már 52 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvehetitek az NNNSHSL11  kuponnal, EU raktárból.

Ezen tulajdonsága kifejezetten a felső kategória jellemzője, hasonlót a Roborock H6 tud. Az akkumulátora 7 darab 2500 mAh-s cellából áll, amivel akár 60 percet is takaríthatunk egyhuzamban, és gyorscsatlakozóval cserélhető is.

A porszívó a bizonyos értelemben a felsőkategóriába tartozik, csak a versenytársainál jóval olcsóbb, de még a tesztünk idején is majdnem 80 000 Ft-ot kértek érte. Ehhez képest az NNNSHSL11  kuponnal már csak 52 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés