hirdetés

Nagyon durván zuhan a Wanbo TT projektor ára

Már közel 20 000 forintot ledobott a debütáló árából

hír
Nagyon durván zuhan a Wanbo TT projektor ára 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2023-06-05

A Wanbo az egyik kedvenc kínai projektor gyártónk, mert mindig igyekeznek valami különlegeset alkotni. A TT gyakorlatilag a T6 Max továbbfejlesztett verziója, de olyan ínyencségeket kapott, mint a Netflix támogatás, a nagyobb fényerő és az új, fekete köntös. A debütálásakor még 100 000 forintnál is többe került, majd a tesztünk során már bekúszott az 5 számjegyű árkategóriába, mostanra viszont még annál is olcsóbb lett, így körülbelül 88 500 forintért megvásárolhatjátok.

Ami a vetítés alapjait érinti, igencsak jeleskedik a gép, ráadásul a konstrukciót úgy tervezték, hogy teljesen zárt legyen „a kép útja”, így nem kerülhet bele porszem a későbbiekben sem.

Egy Mediatek MTK9266-os processzor gondoskodik az okosrendszer zökkenőmentes futásáról, viszont csak 1 GB memória szolgál benne. Ennek egyik magyarázata, hogy a gép nem a megszokott Android TV-t futtatja, hanem valamely butított változatát, amit a TT számára fejlesztettek. Ez kifejezetten jól működik, a legfontosabb appok ugyanis ezen is megtalálhatók, a rendszer pedig jobban optimalizált, mint a konkurens termékeken. Az nagyon nagy előrelépés, hogy Widevine L1-es tanúsítvánnyal rendelkezik, és nem kell a Netflixet 480p-s felbontásban nézni, illetve a többi tartalomszolgáltató anyagait is Full HD-ben élvezhetitek rajta.

A gép duplasávos WiFi-vel rendelkezik, amivel egyrészt rákapcsolódhat a helyi hálózatra, másrészt az Androidos eszközök képét egy kattintással át tudjátok küldeni a projektorra. Apró, de annál fontosabb feature, hogy két 5 W-os hangszóró is került bele, amik ugyan nem adnak hatalmas moziélményt, de a semminél ez is több.

A Geekbuyingon az NNNWBTTPJ  kuponnal, átszámítva nagyjából 88 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, ebben pedig már benne van az áfa és EU raktárból szállítják ki, ingyenesen.

hirdetés