hirdetés

Nagy tavaszi vásár az ADO webshopjában

Két remek összecsukható kerékpár most különösen jó áron kapható

hír
Nagy tavaszi vásár az ADO webshopjában 1

Forrás: adobike.com

írta: Norbi
2022-03-20

Az ADO az egyik legnépszerűbb kínai elektromos kerékpár gyártó, akik most egy nagyszabású tavaszi vásárt szerveztek, melynek keretein belül jelentős kedvezményekkel tudjátok megvásárolni a termékeiket. Az esemény 2022 március 20-án rajtol és március 30-ig tart, és a leárazott járművek mellett minden kiegészítőre 10% kedvezményt adnak. Az összes terméküket EU raktárból tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással minden további költségtől mentesen. Az összes bringára 1 év teljeskörű és 10 év váz garanciát biztosítanak. 

ADO A20+

Az ADO A20+ kerekei 20 colosak, motorteljesítménye 250 watt, amivel a bringa 25 km/h sebesség elérésére képes. A 10,4 Ah-s akkumulátora kivehető, így például, ha emeletes társasházban laktok, akkor töltéshez nem kell felcipelnetek a lakásba a bringát. Az aksi tisztán elektromos üzemmódban 60, rásegítéssel 80 kilométer megtételéhez elegendő energiát tárol magában. A 7 sebességes Shimano váltó a kényelmes haladásról, biztonságotokról pedig az első és hátsó tárcsafékek gondoskodnak. A sebességről és megtett kilométerekről, valamint az egyéb lényeges adatokról egy letisztult LCD kijelző ad tájékoztatást.

A bicikli néhány mozdulattal összecsukható, így simán betehetitek a kocsitok csomagtartójába. 285 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni EU raktárból, ráadásul ajándékba kaptok hozzá egy bukósisakot is.

hirdetés