hirdetés

Nagy szülinapi akció és nyereményjáték az ADO oldalán

Bringát, vagy Insta360 kamerát is nyerhettek

hír
Nagy szülinapi akció és nyereményjáték az ADO oldalán 1

Forrás: adobike.com

írta: Norbi
2022-05-10

Az ADO az egyik legnépszerűbb kínai elektromos kerékpár gyártó, és óriási akcióval készültek az 1 éves születésnapjukra. Az ADO név az „A Dece Oasis” szavakból áll össze, ami magyarul “oázis a sivatagban”-t jelent, amit a Crescent-tó ihletett. Legfontosabb küldetésük, hogy olyan elektromos kerékpárokat, rollereket és kiegészítőket gyártsanak, melyek a világ minden táján biztosítja az emberek számára az elektromos járművek előnyeit. Az összes terméküket EU raktárból tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással, minden további költségtől mentesen. Az összes bringára 1 év teljeskörű és 10 év váz garanciát biztosítanak. 

Ez az 1 év nem telt eseménytelenül az ADO háza táján, hiszen megnyitották a 3300 négyzetméteres, kizárólag a kutatás és fejlesztésre készült üzemüket, hogy a jövőben még innovatívabb termékeket tudjanak kreálni a vásárlóknak. Mára már nagyjából 12 000 ember használja napi szinten valamelyik kerékpárjukat. Jelen vannak Európa nagyvárosaiban, a Tengerentúlon és Távol-Keleten is, összesen több mint 600 városban. Nagy hangsúlyt fektetnek az eladott biciklik utólagos támogatására is. A születésnapon a vásárlók között nagy értékű nyereményeket sorsolnak ki, ahol elektromos bringát, Insta360 akciókamerát is nyerhettek, valamint az akció alatt minden 800 euró feletti vásárlás esetén 10, minden 1000 euró feletti vásárlás esetén 50, valamint minden 1700 euró feletti rendelés esetén 100 euró kedvezményt kaphattok. Kiválasztottunk nektek 2 bringát, amit szerintünk most érdemes megvásárolni.

ADO A20F+

Az A20F+ az A20+ egy feltuningolt, akár a terepre is alkalmas változata. Ez már első ránézésre is látszik, hiszen kapott egy első teleszkópot, a 20 colos kerekei jóval vaskosabbak, 4 col szélesek, és a mintázatának köszönhetően a földutakkal is simán megbirkózik. A motorja a kisebb testvéréhez hasonlóan 250 wattos, így akár 25 km/órás sebességre is képes az utakon. 10,4 Ah-s akkumulátorral szerelték fel, melynek köszönhetően tisztán elektromos üzemmódban 40, rásegítéssel pedig akár 80 kilométert is meg tudtok vele tenni, a 7 sebességes Shimano váltóval pedig kedvetek szerint tudjátok változtatni az áttételt.

Az akkuja kivehető, így kényelmesen tölthető, nem kell az egész bringát magatokkal cipelnetek a töltőhöz. Ez a modell is összecsukható, így ha épp nincs rá szükségetek, akkor kis helyen tudjátok tárolni. 364 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni EU raktárból.

hirdetés