hirdetés

Nagy Roborock porszívó áresés a Geekmaxinál

Extra kupont is hoztunk pár klassz termékre

hír
Nagy Roborock porszívó áresés a Geekmaxinál 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-04-22

A Geekmaxi ismét nagyszabású akcióba kezdett, leakciózott egy csomó Roborock porszívót és takarítóeszközt, akár 50%-kal. Ráadásul ezek árából további 15 dollárt tudtok faragni a AXDTWZPL kód használatával, ha április 22 és 30 között rendeltek, valamint három, véleményünk szerint kiváló Roborock termékhez kaptunk extra kuponokat is. A Roborock S7-et, vagy a Roborock Dyadot már mindenki jól ismerheti, azonban a felsorolásban van egy újdonság is, amit csak nemrégen mutattak be. Mindegyik terméket EU raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjátok meg, a termékekre 2 év garit is ad a cég.

A Q7 Max+ ára a VWSQCRN8 kuponkód használatával  206 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a készüléket európai raktárból küldik, a szállítás pedig díjtalan. Ebben az árban már az áfa is benne van, egyéb költség nem merül fel a rendelésnél.

Roborock S7

A készülék már járt nálunk, ajánlom figyelmetekbe a róla készült részletes tesztünket, melyet ide kattintva érhettek el. A készülék LIDAR szenzor segítségével térképezi fel a terepet, a lakásról készített alaprajzot pedig emeletenként képes elmenteni, így a többszintes házakban is könnyedén elboldogul. 2500 Pa-os szívóerejének köszönhetően minden porszemet felszippant, ami az útjába kerül, ráadásul az ultrahangos szenzora érzékeli a szőnyegeket, így azokon megnövelt teljesítménnyel dolgozik, hogy a mélyebb rétegek közül is eltávolítsa a szennyeződéseket. Az 5200 mAh-s akkumulátora 3 órás üzemidőt biztosít a készüléknek.

Természetesen okostelefonnal vezérelhető, a hozzá tartozó app segítségével időzíthetitek, távolról elindíthatjátok, illetve minden fontos információt megtaláltok benne a készülékről. Legnagyobb újítása a szónikus felmosás, ami a korábbi megoldásoknál sokkal hatékonyabb, percenként 3000 rezgést ad le a szerkezet, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A már említett szőnyegérzékelő szenzor itt is jó szolgálatot tesz, mert a szőnyeghez érve megemeli a moppot, elkerülve ezzel, hogy a felmosó összevizezze azt.

Az ára a mostani akcióban, a vjqHjZHH kód beütése után 162 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ezt is az európai raktárból szállítják, mindenféle egyéb költségtől mentesen.

Roborock Dyad

A Roborock Dyad eltér a gyártó többi készülékétől, hiszen ez egy álló kialakítású, 2 az 1-ben, száraz-nedves porszívó. Az 5,1 kilogrammos készülék egyszerre mos fel és porszívózik is. A szívófején összesen 3 darab hengerkefe található, elöl 1 és hátul 2, melyek hatékonyan tisztítják a padlót. Ezeket a gép takarítás közben folyamatosan tisztítja, melyhez a folyadékot a 850 milliliteres tartályából adagolja, a koszos vizet pedig szeparálva, a 0,62 literes szennyvíztartályába gyűjti. Ez hatalmas előny a hagyományos felmosókkal szemben, hiszen jóval gyorsabban és kényelmesebben takaríthattok, nem kell állandóan vízbe mártani és kicsavarni a fejét, plusz a padló is szinte teljesen száraz lesz, miután végighaladtatok rajta.

A Dyad ráadásul okosan végzi a takarítást, mivel a fején található szenzor segítségével felméri a padló állapotát, így annak szennyezettségétől függően szabályozza a víz adagolását és a szívóerő intenzitását. Az aktuális üzemmódot és a készülékkel kapcsolatos információkat, mint például az akku töltöttsége, a kijelzőről leolvashatjátok. Egy töltéssel akár 280 négyzetmétert is kitakaríthattok vele, a dokkolóállomásán pedig egy gombnyomásra beindul az öntisztító funkció, így nektek már csak a koszos vizet kell kiöntenetek a takarítás után.

A készülékért most csak 125 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek, ha beütitek a DryVNgcI kuponkódot, és ebben az összegben már minden költség benne van.

hirdetés