hirdetés

Nagy Roborock leárazásba kezdett a Geekbuying

Ajándék is jár minden rendeléshez

hír
Nagy Roborock leárazásba kezdett a Geekbuying 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-04-26

A Geekbuying most a Roborock takarító robotjainak árát vitte le a legújabb akciójában. Az alacsony árak garantáltak a frissen kapott kuponokkal, ráadásul még minden rendeléshez ajándékot is mellékel a cég. Az akcióban többek között részt vesz a már klasszikusnak számító S7-es modell, illetve a nemrég bemutatott Q7 széria két darabja a Q7 Max és a Q7 Max+. Mindegyik terméket EU raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjuk meg, így nem kell aggódni az extra költségek miatt, ráadásul minden esetben 2 év garancia jár a készülékekhez.

A Q7 Max porszívót 132 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ha használjuk a 22SPRBF2 kódot, a Q7 Max+ ára pedig 202 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a GKBQ7MAXP kuponkóddal. Mindkét készüléket európai raktárból küldik, a szállítás pedig díjtalan. Ahogy már említettem, minden rendeléshez ajándékot is kapunk, egy Atmoko szónikus fogkefét, a hozzá tartozó fejekkel.

Roborock S7

A készülék már járt nálunk, ajánlom figyelmetekbe a róla készült részletes tesztünket, melyet ide kattintva érhettek el. A készülék LIDAR szenzor segítségével térképezi fel a terepet, a lakásról készített alaprajzot pedig emeletenként képes elmenteni, így a többszintes házakban is könnyedén elboldogul. 2500 Pa-os szívóerejének köszönhetően minden porszemet felszippant, ami az útjába kerül, ráadásul az ultrahangos szenzora érzékeli a szőnyegeket, így azokon megnövelt teljesítménnyel dolgozik, hogy a mélyebb rétegek közül is eltávolítsa a szennyeződéseket. Az 5200 mAh-s akkumulátora 3 órás üzemidőt biztosít a készüléknek.

Természetesen okostelefonnal vezérelhető, a hozzá tartozó app segítségével időzíthetitek, távolról elindíthatjátok, illetve minden fontos információt megtaláltok benne a készülékről. Legnagyobb újítása a szónikus felmosás, ami a korábbi megoldásoknál sokkal hatékonyabb, percenként 3000 rezgést ad le a szerkezet, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A már említett szőnyegérzékelő szenzor itt is jó szolgálatot tesz, mert a szőnyeghez érve megemeli a moppot, elkerülve ezzel, hogy a felmosó összevizezze azt.

Az ára a mostani akcióban 159 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha beírjuk az NNNHUS7APR kuponkódot, ezt is az európai raktárból szállítják, mindenféle egyéb költségtől mentesen. Ha most rendelünk belőle, akkor kapunk ajándékba egy Atmoko szónikus fogkefét a hozzá tartozó fejekkel, ezenkívül 2 darab pót felmosó betétet is.

hirdetés