hirdetés

Nagy Roborock akció a Geekmaxinál

Köztük 2 nagyszerű újdonsággal

hír
Nagy Roborock akció a Geekmaxinál 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-03-21

Úgy tűnik a Geekmaxinál sosem pihennek, folyamatosan jönnek ki jobbnál jobb akciókkal, ezúttal négy Roborock termékhez kaptunk tőlük kuponokat. A Roborock S7-et, vagy a Roborock Dyad-ot már mindenki jól ismerheti, azonban a felsorolásban van két újdonság is, amelyeket néhány nappal ezelőtt mutattak csak be. Ezek nem mások, mint Q7 Max széria két darabja a Q7 Max és a Q7 Max+. Mindegyik terméket EU raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjátok meg, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. Minden esetben 2 év garancia jár a készülékekhez.

A Q7 Max poszívót az első 1000 vásárló kedvezményes áron, egész pontosan 137 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatja meg, utána viszont fel fog menni az ára, vagyis, ha megtetszett, akkor érdemes sietni a vásárlással. A Q7 Max+ ára 206 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., mindkét készüléket Európai raktárból küldik, a szállítás pedig díjtalan.

Roborock Dyad

A Roborock Dyad eltér a gyártó többi készülékétől, hiszen ez egy álló kialakítású 2 az 1-ben száraz-nedves porszívó. Az 5,1 kilogrammos készülék egyszerre mos fel és porszívózik is.  A szívófején összesen 3 darab hengerkefe található, elöl 1 és hátul 2, melyek hatékonyan tisztítják a padlót. Ezeket a gép takarítás közben folyamatosan tisztítja, melyhez a folyadékot a 850 milliliteres tartályából adagolja, a koszos vizet pedig szeparálva, a 0,62 literes szennyvíztartályába gyűjti. Ez hatalmas előny a hagyományos felmosókkal szemben, hiszen jóval gyorsabban és kényelmesebben takaríthattok, nem kell állandóan vízbe mártani és kicsavarni a fejét, plusz a padló is szinte teljesen száraz lesz, miután végighaladtatok rajta.

A Dyad ráadásul okosan végzi a takarítást, mivel a fején található szenzor segítségével felméri a padló állapotát, így annak szennyezettségétől függően szabályozza a víz adagolását és a szívóerő intenzitását. Az aktuális üzemmódot és a készülékkel kapcsolatos információkat, mint például az akku töltöttsége a kijelzőről leolvashatjátok. Egy töltéssel akár 280 négyzetmétert is kitakaríthattok vele, a dokkolóállomásán pedig egy gombnyomásra beindul az öntisztító funkció, így nektek már csak a koszos vizet kell kiöntenetek a takarítás után.

A készülékért most 141 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetünk, ebben az összegben már minden költség benne van, a csomag az európai raktárból érkezik.

Roborock S7

A készülék már járt nálunk, ajánlom figyelmetekbe a róla készült részletes tesztünket, melyet ide kattintva érhettek el. A készülék LIDAR szenzor segítségével térképezi fel a terepet, a lakásról készített alaprajzot pedig emeletenként képes elmenteni, így a többszintes házakban is könnyedén elboldogul. 2500 Pa-os szívóerejének köszönhetően minden porszemet felszippant, ami az útjába kerül. Ráadásul az ultrahangos szenzora érzékeli a szőnyegeket, így azokon megnövelt teljesítménnyel dolgozik, hogy a mélyebb rétegek közül is eltávolítsa a szennyeződéseket. Az 5200 mAh-s akkumulátora 3 órás üzemidőt biztosít a készüléknek.

Természetesen okostelefonnal vezérelhető, a hozzá tartozó app segítségével időzíthetitek, távolról elindíthatjátok, illetve minden fontos információt megtaláltok benne a készülékről. Legnagyobb újítása a szónikus felmosás, ami a korábbi megoldásoknál sokkal hatékonyabb, percenként 3000 rezgést ad le a szerkezet, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A már említett szőnyegérzékelő szenzor itt is jó szolgálatot tesz, mert a szőnyeghez érve megemeli a moppot, elkerülve ezzel, hogy a felmosó összevizezze azt.

Ára a mostani akcióban 183 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ezt is az európai raktárból szállítják, mindenféle egyéb költségtől mentesen, ha most rendelünk belőle, akkor kapunk ajándékba egy Tronsmart Bluetooth hangszórót is.

hirdetés