hirdetés

Nagy nyári takarítóeszköz vásárt tart a Geekmaxi

A nyári nagytakarítás is menő

hír
Nagy nyári takarítóeszköz vásárt tart a Geekmaxi 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-08-11

Ugyan általában a tavasz a takarítással összekapcsolódó évszak, a Geekmaxi mégis úgy döntött, hogy így nyár közepén/végén csinál egy nagy akciót, ahol különféle takarítóeszközök a főszereplők. Ezenkívül hoztunk az oldal összes termékére felhasználható kupont is. Íme a lista ezekről: 5 dollár kedvezmény minden 50 dollár feletti vásárlás esetén a 2X81L2HS kuponkóddal, 4 százalék kedvezmény, amit kizárólag új vásárlók vehetnek igénybe az F5Q3DIVG kuponnal és 3 százalék kedvezmény, amit mindenki igénybe vehet a 9N3LTQL5 kóddal.

Jimmy JV35

A Jimmy JV35 merőben eltér a JV széria többi tagjától, hiszen ez nem állóporszívó, mint a többi hasonló jelöléssel ellátott példány, hanem egy vezetékes atkaporszívó, ami hatékonyan távolítja el a poratkákat, port és minden egyéb, az ágyba nem illő dolgokat. A készülék amellett, hogy az apró állatokat 14 kPa-s szívóerejével kiszippantja a matracokból, ágyneműkből, kanapékból, azokat 60 Celsius fokos hőmérséklettel ki is nyiffantja, ráadásul UV fénnyel is felszerelték, amivel fertőtleníti is a területet, amin tologatjátok. Használat után néhány mozdulattal ki tudjátok üríteni a tartályt, ami a szűrővel együtt vízzel tisztítható. Az ETY5E2TS  kóddal 37 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, és ebben az árban természetesen már az áfa is benne van.

Roidmi Eve Plus

A Roidmi Eve egy olyan gép, ami a felső kategóriában indul. A szívóereje 2700 Pa, de ez természetesen állítható, illetve a szőnyegeken automatikusan megemeli a teljesítményét a robot. Az akkumulátora 5200 mAh kapacitású, mellyel körülbelül 250 négyzetmétert képes feltakarítani, de ha ennél nagyobb teret akartok lefedni, akkor a gép magától visszamegy a töltőjére, és a feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A gép LIDAR szenzorral készít térképet, ami megfelelően részletes lesz, ezt szerkeszteni is lehet a későbbiekben. A helyiségeket feloszthatjátok és kijelölhettek no-go zónákat is, ehhez a Mi Home alkalmazás lesz segítségetekre. Nagy újdonság a gépben, hogy önürítős, tehát a dokkolója nemcsak töltőként funkcionál, hanem beleépítettek egy porzsákot és egy porszívót, ami átszippantja a robotból az összegyűjtött koszt. Ez azért nagyon hasznos, mert így nem kell a gép tartályát hetente kiüríteni, hanem csak a dokkolóban kell cserélni a porzsákot, és azt is elég körülbelül háromhavonta. A tartályon egy kijelző is helyet kapott, itt látszik a gép töltöttségi szintje, valamint el lehet innen indítani manuálisan is a kiszívást.

A Roidmi Eve Plus porszívó jól vett minden akadályt a tesztünk során, érdemes róla elolvasni az írásunkat, hiszen ott mindenre kitértünk. A gép egy olyan csúcsgép, amit ugyan egy kicsit drágállottunk, de időközben szépet leesett az ára, így pedig már nagyon jó vásár. A Geekmaxi oldalán a kMnByjFh  kuponkóddal már 128 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, és ez már EU raktárból érkezik, ingyenes és gyors szállítással, további költségek nélkül.

hirdetés