hirdetés

N-one tabletekhez érkeztek kuponok

A Geekbuyingon most olcsóbb lett az N-one Npad X1, a Pro és a Plus modell is

hír
N-one tabletekhez érkeztek kuponok 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-01-11

Ma három N-one tabletet hoztunk nektek. Az Npad Pro 4G, Plus és az X1 modellekre kaptunk kuponokat a Geekbuyingról, így az 50 ezrestől a 70 ezres szegmensig kínálunk pofás táblagépeket. Mindhárom modell európai raktárból gyorsan és extra költségek nélkül érkezik, érdemes megismerkedni velük.

A Geekbuying NNNGIPX  kuponjával 47 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá, európai raktárból ingyenesen szállítják.

N-one Npad Plus tablet

Az N-one Npad Plus modell nem tűnik egy kompromisszumos gépnek, sőt középkategóriás megoldást kínál. Mediatek MTK8183 processzor hajtja, mellette kaptok 8 GB memóriát és egy 128 GB-os háttértárat10,36 inch-es, 2000×1200 pixeles felbontású IPS kijelzője van, és a gépet egy 7500 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. Netezni duális WiFi-vel lehet , és Bluetooth 5.0 chippel is ellátták. A nagy mérete ellenére nem mondható nehéznek, 478 grammot nyom, a mérete 247x157x7 mm. Sajnos SIM kártyát nem fogad, így mobilnetezni nem tudtok vele, de ez a modell már Android 13-at kapott, és tokot és képernyővédő fóliát is találtok a csomagban.

Az NNNQESV  kuponnal a Geekbuyingról most 51 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg. Európai raktárból küldik és már semmilyen extra költség sem terheli.

 

N-one Npad X1 tablet

Az Npad X1 táblagépet szinte minden földi jóval ellátták, így ez a legrdágább modell a kínálatunkban. MTK Helio G99 8 magos processzorral szerelték fel, amely akár 2,2 GHz-es működési frekvenciát is kínál, a 8 GB RAM pedig elegendő az alkalmazások közötti zökkenőmentes váltáshoz, a 128 GB-os tárhely 1 TB-os Micro SD kártyával bővíthető. A kütyü Android 13 rendszert futtat. 11 colos IPS 2K felbontású kijelzőt kapott, a 8600 mAh-s aksija pedig 8 órányi videózásra elegendő. Támogatja a 18 W-os PD gyorstöltést, így rövid idő alatt fel is tölthetitek. Két SIM/micro SD foglalatot találtok benne, így mobilnetezésre is kiváló. Ez a tablet is Widevine L1 képes. Az NPad X1 hátlapi kamerája két kamerából áll, az egyik egy Sony 20 MP-es autofókuszos, a másik pedig egy 2 MP-es makrókamera. Gyenge fényviszonyok között is használható fotók lőhetők a vakujával. A 8 MP-es előlapi kamera frissített színalgoritmussal rendelkezik, élvezhető videóhívást tesz lehetővé. A 7,5 mm vastag fémház csak 525 gramm, így könnyen magatokkal vihetitek bárhová.

A NNNSQJD  kóddal 70 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, a csomag egy bőrtokot és képernyővédő fóliát is tartalmaz. Szintén Európából, extra költségek nélkül érkezik.

hirdetés