hirdetés

Moziélményt otthonra is

A frissített Wanbo T2 Max most kuponnal kapható

hír
Moziélményt otthonra is 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-25

Megérkezett az őszi esős idővel a bekuckózás időszaka. Nincs is jobb ilyenkor, mint egy közös mozizás némi popcornnal, forró csokival és persze sok baráttal. Egy apró projektorral, egy fehér falfelülettel vagy egy vászonnal pillanatok alatt mozitermet varázsolhattok a szobából. A nemrégiben ráncfelvarráson átesett Wanbo T2 Maxra szereztünk is most egy kupont a Geekbuyingtól. A kütyü egy héten belül jön meg a cseh raktárból, és semmilyen extra költség sem terheli már.

Nemrég hozzánk is érkezett egy példány, és természetesen ki is próbáltuk. Mindenképp olvassátok el tesztünket is. A frissített Wanbo T2 Max sokkal jobb lett mint a régi,  szép a képe, egész jó a hangja és az autófókusz, csendesek a ventilátorok, ráadásul még kicsi is, így könnyen magatokkal cipelhetitek bárhova.

A Geekbuying NNNWANBOT2M  kuponjával 58 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg cseh raktárból, gyorsan és ingyenesen kiszállítják. Ennyi pénzt simán megér ez a kompakt kis cucc.

hirdetés