hirdetés

Monitor, roller és air fryer a Geekbuying ajánlatában

Változatos termékek lettek akciósak

hír
Monitor, roller és air fryer a Geekbuying ajánlatában 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-07

Bár a héten minden a Banggood szülinapról szól, máshonnan is kaptunk jó ajánlatokat. A Geekbuying ma három termékhez küldött kuponokat, érdemes végigfutni ezeken. Találtok egy elég durván leakciózott, 27 colos, hajlított KTC monitort, a KugooKirin G3 rollert és a Proscenic T20 forrólevegős sütőt. Mindegyik cuccot ingyenes szállítással, Európából küldik.

KugooKirin G3 tereproller

A KugooKirin egyik legerősebb rollere a G3, ami egy masszív, alumínium vázas járgány. Egy 1200 wattos motor hajtja, amellyel 50 km/h sebességig gyorsulhattok, a gyártó állítása szerint pedig még 20 fokos emelkedőket is könnyedén leküzdhettek vele. A kerekei 10,5 colosak, a szélességük és a profiljuk pedig off road közlekedésre is alkalmas. Az akkumulátora 18 Ah-s, amivel akár 60 kilométert is megtehettek.

Az első és a hátsó kerékre is tárcsafékek kerültek, továbbá 7 különböző LED világítás található rajta, így a sötétben is jól fogtok látni és látszani. A kormányra egy hatalmas érintőképernyő került, amiről tájékozódhattok minden fontos információról, mint például az aktuális sebesség, az akkumulátor töltöttsége vagy a motor hőmérséklete. A G3 egy kompromisszummentes városi járgány, amivel simán elindulhattok rossz terepre is, de a szintkülönbségek sem okoznak neki komolyabb problémát.

A Geekbuyingon az NNNKUGG3  kuponnal 251 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Európából érkezik, extra költségek nélkül.

 

Proscenic T20 forrólevegős sütő

A légkeveréses fritőzök egészségesebb alternatívát nyújtanak a hagyományos olajban sütéssel szemben. Vagy egyáltalán nem, vagy csak minimális mennyiségű olajat vagy zsiradékot igényelnek a sütéshez. Ehelyett a levegőt forrósítják fel és forgatják az étel körül, így lehetővé teszik a kívánt ropogós állag elérését. Nemcsak sütni tudtok bennük, hanem pirítani, grillezni és akár melegíteni is.

A Proscenic T20 3,5 literes kosarával ideális 2 fő számára, a 12 előre definiált mód pedig segít, hogy egy gombnyomással megsüthessétek a kiválasztott ételt. A Proscenic applikációban elérhettek egy csomó receptet is. A gépen érintőgombokkal állíthatjátok a kívánt hőfokot és az időtartamot, ezeket egy kisméretű LCD kijelző mutatja is. A használata egyszerű, és sütés után sincs vele sok gond, mert a tapadásmentes felületeiről könnyű eltávolítani a szennyeződéseket, ráadásul még mosogatógépbe is be lehet tenni a kosarat.

A Geekbuyingon a ProscenicT20  kuponkóddal rendelhető, és mindössze 24 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül ingyenes szállítással, EU raktárból rendelve.

hirdetés