hirdetés

Modernizáljátok a lakást

Egy jó kis Wanbo projektor és egy okos mennyezeti lámpa a Cafago ajánlatában

hír
Modernizáljátok a lakást 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-09-15

Ahogy romlik az idő, egyre inkább beszorulunk a lakásba. Az otthoni mozizáshoz jól jöhet egy könnyen mozgatható projektor, de ha az esős időben nem szeretnétek bedepizni, állítsátok az okos lámpa színhőmérsékletét napsütés szerűre. A Cafago most két terméket kínál erre, a Wanbo TT projektort és egy Aqara okos mennyezeti lámpát. Mindkét modellt ingyenes szállítással kapjátok meg.

Ha jobban meg szeretnétek ismerni a Wanbo TT projektort, mindenképp olvassátok el korábbi tesztünket is. A Cafago német raktárából 96 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni ingyenes kiszállítással.

Aqara L1-350 mennyezeti lámpa

Az Aqara L1-350 egy okos, állítható színhőmérsékletű, 350 mm átmérőjű, kerek LED mennyezeti lámpa. 24 wattos, nagyjából 5 és 20 négyzetméter közötti helyiségek megvilágítására alkalmas. Fokozatmentesen állíthatjátok a fényerőt és a színhőmérsékletet, csatlakoztatható a HomeKit kapcsolóhoz is, de applikáción keresztül bármikor le- és felkapcsolhatjátok, illetve beállíthatjátok a hangulatotoknak megfelelően, bár ha a lámpát csatlakoztatni szeretnétek a mobilalkalmazáshoz, vagy más okos eszközökkel kapcsolnátok össze, akkor az Aqara Zigbee hubbal együtt kell használni. Ezen keresztül csatlakoztatható hozzá mozgásérzékelő és vezeték nélküli kapcsoló is, így abban a pillanatban, ahogy beléptek a szobába, a lámpák automatikusan felkapcsolódhatnak.

A Cafagóról 18 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg az okos lámpát, ingyenes szállítással, a hub pedig nagyjából 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül most.

hirdetés