hirdetés

Mindössze 30 000 Ft a Proscenic nagy légtisztítója

Most kell rá lecsapni

hír
Mindössze 30 000 Ft a Proscenic nagy légtisztítója 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: SonkaMod
2022-10-18

Lassan beindul a légtisztító piac, hiszen az a fűtési szezonnal együtt robban be általában. Ilyenkor a városok, falvak levegője sokkal rosszabb, mint jó időben, és ez bizony a sok fűtésnek köszönhető. A légtisztítóknak sokkal több dolguk van télen, és erre ráérzett a Geekbuying is, mert elképesztően jó áron kínálják a Proscenic A9 berendezést.

Okostelefonos alkalmazással vezérelhetjük, így könnyű szerrel időzíthetjük, és irányíthatjuk, de legjobb, ha az automata módot választjuk, hiszen ilyenkor a gép méri a levegő szennyezettségét, és akkor emeli meg a teljesítményt, ha az szükséges.

Nagy teljesítménnyel, széles funkcionalitással rendelkezik a Proscenic A9, ahhoz képest pedig most baromi jó áron lehet rendelni. Le kell rá csapni, mert nem valószínű, hogy ebben a szezonban lesz még ennyire olcsó. A Geekbuyingról a PROSCA9  kuponkóddal mindössze 30 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni ingyenes házhozszállítással, EU raktárból.

hirdetés