hirdetés

Mindjárt itt a Geekbuying-féle Black Friday

Már most is vannak akciók

hír
Mindjárt itt a Geekbuying-féle Black Friday 1
írta: hajas
2021-11-17

Alig telt el néhány nap a Geekbuying 11.11-es őrülete óta, viszont már most készülhetünk a következő nagy dobásukra, vagyis a Black Friday-re. Már elstartolt az Early Access szakasz, vagyis már most rengeteg kedvezményes termékkel vár benneteket a webshop, illetve most is készültek extra kuponokkal és nyereményjátékkal is.

Jimmy JV83

A Jimmy JV83 még 2019-ben járt nálunk, a róla készült részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A készülék 20 000 pascalos szívóerővel rendelkezik, egy töltéssel pedig 60 percen keresztül üzemel. A dobozában rengeteg kiegészítő kapott helyet, többek közt 3 különböző kefés fejet, egy hajlítható könyökcsövet és egy flexibilis csövet is találtok. Utóbbi nagyon praktikus, hiszen segítségével a nehezen elérhető helyeket is könnyedén kitakaríthatjátok, például a polcok tetejét vagy az autótokban a váltószoknya környékét. Az atkaeltávolító fej is nagyszerű kiegészítő, mert ezzel a matracokból és az ágyneműkből eltávolíthatjátok a poratkákat és az elhalt hámsejteket. Hatalmas előnye, hogy az akkumulátora kivehető, így nem kell az egész készüléket a konnektor mellé cipelnetek, ha tölteni szeretnétek. Ha használjátok a JIMMYJV83 kódot, akkor 54 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekbuying EU raktárából.

M7 Pro

A Proscenic M7 Pro ugyan nem a legújabb robotporszívója a gyártónak, azonban elavult gépnek egyáltalán nem nevezhető. LIDAR szenzor segítségével térképez, ráadásul a szobákat felismeri és képes elkülöníteni, így az appon keresztül különböző takarítási időpontokat és módokat adhattok meg. Az akkuja 5200 mAh-s, ami 200 perces üzemidőt biztosít a robotnak. Feltörölni is tud, így a finom port a törlőkendő, míg a koszt a 2700 Pa-os szívóerő tünteti el a padlóról, ráadásul felismeri a szőnyegeket és maximális teljesítménnyel takarítja azokat. A PROSM7PRO kóddal 75 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható

Proscenic T22

A Proscenic bemutatta a vadonatúj forrólevegős fritőzét, a T22-t. Az 1500 wattos készülék hatalmas, 5 literes kosárral rendelkezik, a forró levegőt pedig folyamatosan keringeti, így a behelyezett ételek egyenletesen fognak átsülni. Az ilyen kütyük hatalmas előnye, hogy hozzáadott zsiradék nélkül tudtok velük sütni, így a finomságokat sokkal egészségesebben készíthetitek el. A tetején találjátok az érintőgombokat, ahol a sütési hőmérsékelt és idő mellett előre beállított programokat is találtok, de itt aktiválhatjátok a melegentartó funkciót is. Akár a mobilotokkal is vezérelhetitek, ráadásul a folyamatot is nyomonkövethetitek az app segítségével, sőt, még értesítést is küld, ha elkészült a fogás. Az újdonságot a PROSCT22 kuponkóddal 39 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés