hirdetés

Mindenünk az elektromosság

Power station és elektromos roller a Cafago mai ajánlatában

hír
Mindenünk az elektromosság 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-11-08

A Cafagón ma minden az elektromosságról szól. Az aktuális ajánlatukban egy izmos Oukitel power station szerepel, amivel akár a háztartást is elláthatjátok árammal vészhelyzet esetén, hiszen egyszerre akár 13 eszközt is tölthettek vele, kapacitása 2000 Wh. Ha már mindent is feltöltöttetek, mehettek is rollerezni egyet a Navee S65 járgányával. Mindkét terméket európából ingyenesen szállítják ki.

A Cafago ED2001  kuponjával 326 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Német raktárból, ingyenesen szállítják.

Navee S65 elektromos roller

A Navee S65 roller már a szerkesztőségünkben is járt és természetesen készült a teszt róla, ahol bővebben olvashattok a kétkerekűről. A roller lelke egy 500 wattos, 40 Nm nyomatékú motor, amit egy 48 voltos, 12,75 Ah-s akkumulátor pakk támogat meg. Ez már bőven elég erős, hogy egy 100 kg fölötti embert is kényelmesen mozgasson, viszont mivel az EU területére szánták a gépet, így 25 km/h-ban korlátozták a végsebességét.

10 colos, ballonos gumiknak köszönhetően elég komfortos rajta utazni, ami szükséges is, mert a gyártó szerint 65 km-es hatótávval gazdálkodhattok. A 24,3 kilós szörnyeteg nem véletlenül ilyen nehéz, hiszen nemcsak az aksi, hanem az első és hátsó lengéscsillapítók is sokat nyomnak. A Navee S65 végre nem a borzasztó minőségű rugós teleszkópos megoldást használja, egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb mechanikát szereltek a rollerbe.

Hátul tárcsafék segíti a megállást, illetve felszereltek rá elöl és hátul is lámpákatIPX5 szabvány szerint bírja a vizet, ami azt jelenti, hogy az eső nem fog neki megártani, tehát nem kell egyből egy kapualjba rohanni, ha elkapna titeket menet közben a zuhé. A kormányoszlop tetején találhatjátok az LCD kijelzőt, amin állíthatók a sebességi módok, de egy applikáció is tartozik a rollerhez, amiben minden fontos adatot ellenőrizhettek.

A Cafagóról az ED4888  kuponnal 176 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni extra költségük nélkül.

hirdetés