hirdetés

Milyen telefont érdemes venni az ünnepi szezonban?

A Poco nagyon megy

hír
Milyen telefont érdemes venni az ünnepi szezonban? 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-11-18

Egész sokan vártak a karácsony előtti időszakra, hogy telefont vegyenek, remélve, hogy jó ajánlatokat tudnak majd kifogni. Bár tény, hogy vannak ilyenkor akciós modellek, általában ez az a kategória, amiből a legkevesebbet engednek a Kínaiak, mert alapból kicsi rajtuk az árrés. Azért idén is van egy-két modell, amiket érdemes megvásárolni, még akkor is, ha nem lehet ezekkel az ajánlatokkal Dunát rekeszteni. Lássuk, hogy mi az idei sláger!

Milyen telefont érdemes venni az ünnepi szezonban? 2

Poco X3 Pro 8/256GB

Az idei év egyik kiemelkedő telefongyártója a Poco, akik több remek modellel is előrukkoltak. Egyik az X3 Pro, melybe egy Qualcomm Snapdragon 860-as SoC került, és többek között elérhető belőle ez a 8 GB memóriával szerelt és 256 GB háttértárral rendelkező modell. A kijelzője 6,67 inch-es, és FHD+ felbontású, de ami a legjobb benne, hogy a maximális képfrissítése 120 Hz. Ez a modell rendelkezik már 33 wattos gyorstöltéssel, ami kevés idő alatt fel is tölti az 5160 mAh-s aksit. A készülék négyelemű kameraegyüttesének a főszenzora 48 MP-es, és elég jól teljesít, ami a tesztünkben szereplő képek alapján látszik is. További technológiai finomságok is kerültek az X3 Pro-ba, például van benne NFC, duális WiFi, infra port, ujjlenyomat-olvasó, GPS, Bluetooth 5.0, csakhogy a fontosabbakat megemlítsük.

Ez a remek készülék az ünnepi időszak egyik sztárja, és a BG4c6ef6  kuponkóddal már 78 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetjük, szállítási költséggel együtt.

Milyen telefont érdemes venni az ünnepi szezonban? 3

Poco F3 6/128GB

Alighogy megszoktuk az X3 Prót, már jött is az F3, amivel még egyet csavart a gyártó a teljesítményen. A Snapdragon 870-es processzor önmagáért beszél, és ezt is többféle konstrukcióban meg lehet vásárolni. Mi most a 6 GB memóriával és 128 GB háttértárral rendelkező variánst ajánljuk, mert igen jó áron rendelhető. Ez a készülék már WiFi 6-os, és lehet vele használni az 5G hálózatot. A kijelzője 6,67 colos AMOLED panel, aminek a fényereje 1300 nit, a képfrissítése pedig akár 120 Hz is lehet. Nagy aksi, gyorstöltés, 48 MP-es kamera és még egy rakás fejlesztés van benne. Ez a készülék már nagyon nem budget kategória, de mégis elég jó áron lehet rendelni.

A Banggoodról most a BG2007ae  kuponkóddal lehet megvásárolni, és a végösszeg éppen megáll 99 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nál, szállítási költséggel együtt.

Milyen telefont érdemes venni az ünnepi szezonban? 4

Xiaomi 11T 8/256GB

A Xiaomi csúcskészülékének a Mediatek Dimensity 1200 processzorra épülő variánsa, aminek a legnagyobb kiadása a 8 GB memóriás, 256 GB háttértáras verzió. A HDR10+-os, 6,67 inch-es AMOLED kijelzője 120 Hz-es és AdaptiveSync-es, 1000 nit fényerővel. Brutálisan erős, 67 wattos gyorstöltést tettek bele, amivel az 5000 mAh-s aksi nagyon gyorsan megtelik. A WiFi 6, 5G, NFC és a Bluetooth 5.2 is a repertoár része, ahogyan a 108 MP-es kamera is. Az eszköz igazi minőségi kütyü, a Xiaomi család egyik legerősebb tagja, viszont még a viszonylag megfizethető kategóriából.

Nyilván egy csúcskészülék, éppen ezért ki kell hozzá nyitni a pénztárcát, de most a Banggoodon a BG4ee569  kuponkóddal már 160 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg tudjuk rendelni.

hirdetés