hirdetés

Mifo O7 füles a szokásos ár alatt

Brutális zenei minőség emészthető áron

hír
Mifo O7 füles a szokásos ár alatt 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-04-29

A Mifo O5 Prót teszteltem korábban és az egyik legjobb hangminőségű TWS fülhallgatót ismerhettem meg a személyében. A rezgőarmatúrás megoldás megdöbbentően cizellált hangokra képes, két baja volt, hogy nem tudott mikrofon oldali zajt szűrni, és hogy nem ismerte a nagyobb sávszélességű aptX átvitelt. Mit ad Isten, a Mifo O7 mindkettőt tudja, így bezárult a kör, tényleg nem tudok a megvásárlása ellen érveket felsorakoztatni. Persze az ilyen technológiának megkérik az árát, de a NNNRendeljkinait33 kóddal lefaragható 28 500 Ft-ra, a szállításért pedig további 1500 Ft-ot kell fizetni. Így is megáll 30 rugó alatt, az általában 40 körül kapható zajongó, amit német raktárból küldenek.

A másik az CVC, vagyis a környezeti zaj szűrése, ami nem a hagyományos ANC-vel egyenlő, helyette a beszélgetés alatt szűri a nem kívánatos hangokat, sőt a szélzajt is csökkenti. Szintén kiemelném még az IPX7 szabvány teljesítését, vagyis gyakorlatilag vízálló a füles, ami nyilván az izzadtságra is vonatkozik, vagyis sportra is kiváló a Mio O7.

A BT átvitel 5.0-s, így a kor követelményeinek megfelelően nem csúszik a hang filmek vagy videók nézése közben sem, illetve a Qualcomm szolgáltatja a chipet a Mifo-nak, ami azért általában garancia a hibamentes működésre. A NNNRendeljkinait33 kóddal 28 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a német raktárban lévő termékért, a szállításért pedig további 1500 Ft-ot kell fizetni.

hirdetés